Anılar.

4.4K 217 136
                                    

Hermione yorgun bedenini yataktan çıkardı. Dün anlatılanlar aklına geldikçe çıldıracak gibi oluyordu. Sakince üstünü değiştirdi. Saçları zaten dünden beri hiç bozulmadığı için taradı ve öndeki perçemlerini arkada küçük bir tokayla tutturdu. Cübbesini giydi ve odadaki kızları uyandırmadan dışarı çıktı. Minik bedeni ortak salona indi ve koltuklardan birine öylesine oturup başını geriye doğru yaslandı. Bir az daha düşünmesi gerekiyordu. Kahvenin en güzel tonu olan saçları, kırmızı koltuğa yayılmıştı. Gözlerini kapatıp başında ki büyük sorundan nasıl kurtulur düşünmeye başladı. Ta ki alnının üstüne bir öpücük bırakılana kadar. Gözlerini açtığında tamamen başka bir yerde olduğunu anladı. Şöminenin karşısında ki üçlü koltuğa oturtmuştu ve arkasında ki adam yanına gelerek koltuğun en dibine oturdu. Hermione adamın bacaklarına koydu başını ve uzandı. Adam Hermione'nin saçlarını okşamaya başladı. Hermione adamın elini tuttu ve ona doğru döndü yüzüne bakıp gülümsedi. Adamın keskin bakışlarını görünce elini çekti. Adam kızın saçlarını okşamaya devam etti. Hermione elini uzattı ve adamın yanağına koydu. Adamsa kızın elini tutup dudaklarına götürdü. Hermione hiç bu kadar güzel bir an daha geçirdiğini düşünmüyordu. Ama bir sarsıntı ile gerçek dünyaya döndü. O ne zaman güzel bir şey yaşasa bunu bozan hep Ronald Weasley olmak zorundamıydı?

Hermione?

Ne var Ronald?

Ben seni burda yalnız görünce yanına geldim.

Keşke yanıma gelmeseydin!

Bana ne kadar kötü davranıyorsun farkında mısın? Herşeyden önce biz arkadaşız.

Belkide Ron arkadaş olmamalıyız. Belkide senin başka bir arkadaşa ihtiyacın var.

Evet. Belki öyle olmalı.

Ron hızlıca dışarı çıktı. Hermione fazla tepki verdiğini biliyordu. Ama içinde birşey yalnız olması gerektiğini söylüyordu. Hayatı boyunca hep yalnız olduğunu ve bu arkadaşlığın da çok sürmeyeceğini düşünüyordu. Ama bir tarafıda ona yanlış yaptığını fısıldamıştı bile.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Snape iksir kazanının başında iksirin mora dönüşünü izledi. Ne yaptığını bilmiyordu. Böyle bir iksiri daha önce hiç yapmamıştı. Lord çılgın gülümsemesi ile kazana yaklaştı.

Lordum, cürretimi mazur görün ama ben daha önce hiç yapmadığım bu iksirim amacını öğrenebilirmiyim?

Severus. Bende eşimle aynı yaştaki halime döneceğim. Sadece bunu tamamlamam için tüm bağlarımızın geri gelmesi gerekiyor. Yani tam olarak 2 dakika sonrasından bahsediyorum.

Yani kızın anıları geri gelecek?

Hayır severus eşimin anıları bir daha asla geri dönmez. Sadece onu çok etkileyen anları hatırlayacak. Yani onu geri kazanmam lazım. Bu yüzden kendi halime dönmem gerek.

Siz hogwarts'a mı gideceksiniz?

Aynen öyle severus.

Karanlık lord bir süre bekledi ve son aşk bağının da kendisini bulmasına izin verdi. "Zamanı geldi severus" deyip kazana bıraktı kendini. Severusun gözleri şokla açıldı. Ne yapacağını bilmez bir hal aldı. Ama lord kazandan çıkmadı. Aksine kazandaki sıvı kazandan çıkıp havalandı. Katılaşmaya ve şekil almaya başladı. Korkunçtu. Dehşetle olayı izleyen snape adamın geçleşmesini ve oluşumunu gördü. Tom Riddle'ın tüm yakışıklılığı ve GENÇLİĞİ ile geri dönmüştü. Simsiyah saçları ve karanlığı delip geçen yeşil gözleri ile keskin yüz ve vücut hatlarıyla o kesinlikle Tom Riddle'dı.

DARK BLOODEजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें