Güzel gözlerin seni ele verdi.

4.1K 200 374
                                    

Hermione her zamanki gibi kütüphanede oturmuş öylesine aldığı bir kitabın içeriğini kontrol ediyordu. Kimse ile konuşmayı istemiyordu sadece öylesine dolanıyordu ortalıkta. İyice güler yüzü solmuştu. Yeni gelen çocukla ilk günden sonra tekrar konuşmamıştı. Lord voldemort'tan bir haber yoktu. Eşinin (!) ne haltlar karıştırdığını bilmiyordu. Geçmişe dönüşleri artık sadece rüyalarında yaşıyordu ama hala rüyasındaki adamın yüzünü görmemişti. Derin düşüncelerinden tam sıyrılamayan hermionenin karşısına oturan tom bunu hemen anlamıştı.

-hermione? Ne için kitaba eziyet ediyorsun?

-eziyet ettiğim falan yok.

-tabi öyledir.

-sen neden yanıma geliyorsun? Slytherinliler seni dışlamıyorlarmı?

-bunu yapamazlar.

-neden yapamasınlar?

-çünki onlar asla benim seviyeme erişemezler. Arkamdan konuşmaya bile cesaret edemezler (çünki tüm yandaşlarım biliyor diye geçirdi içinden)

-peki her neyse.

Hermione gitmeye hazırlanırken tom onun kolunu yakalayıp oturttu. Gitmesini istemiyordu. O heliyaya doya doya bakmak istiyordu. Ama hermione kulunu çekip gitmeye devam etti. Tomun snape ile konuşması gerekiyordu. Acil olarak.

----

Severus snape ve tom severusun odasında buluşmuşlardı. Tom oturmuştu. Severustan küçük hali bile aşırı ölümcüldü. Severus sakin bir sesle konuşmayı başlattı.

-lordum bir sorun mu var?

-evet zamanım daralıyor severus.

-neyin zamanından bahsediyorsunuz lordum? (ne zaferinden bahsediyorsun XD yapmazsam ölürdüm)

-yaptığın iksirle bu hale geldim severus bu iksir 3 ay geçerli bir iksir ve her büyücü sadece 1 kez kullanabiliyor.

-yani 2.5 ayınız kaldı.

-öyle. Bu iksirin sonsuz olabilmesi için gerçek aşkımın. Eşimin beni öpmesi gerekiyor.

-bu imkansız gibi bir şey.

-hayır. Helia beni tanıyor bu yüzden imkansız değil sadece hermione ile bir şeyleri yoluna sokmam gerek. Ama slytherinlere olan düşünceleri hiç değişmemiş.

-öyle. Gryffindor'dan birini sevmek zordur.

-biliyor muşsun gibi konuştun.

-hayır bilemem fakat bu bir aşk, her şey olabilir.

-severus ne yapmam gerektiğini çözemiyorum helia çok değişmiş o çekingen pasif kız değil artık. Özgüvenli ve dinç biri onu nasıl ikna edeceğim bilmiyorum.

-ne yazık ki bende.

Tom sinirli halini takındı ve hızlıca kalkıp odadan çıktı. Ama severus yalan söylememişti. Çünki severus lilyi elde edememişti. En üzücü haliydi aşkın.

Tom sinirli ve bir o kadarda kaba bir biçimde koridorları tek tek geçiyordu akşam yemeği saati gelmişti. Ortalıkta kimse yoktu. Ama bir çığlık sesi öyle bir yankılanmıştı ki kulağında bu çığlığı tanıyordu. Bu helianın sesini duyduğu son anda, kopardığı çığlıktı.

-bunu yapma. O suçsuz güç ondan yayılmıyor. Güç tamamen bana ait

-bu onu suçsuz kılmıyor. Hemde bir muggle.
Ağlayan kadına isabet eden avada laneti ile kopan çığlık yayılmıştı etrafa gerisi ise bir boşluktu tom için. Adeta kendi canı kadından çok yanmıştı.

DARK BLOODEWhere stories live. Discover now