GRANGER

2.3K 111 14
                                    

Hayatımız tuhaf bir olaydır. Başlar ve biter. Bense... Bitişimden kaçtım ve yeniden başladım. Şimdi yeni başladığım hayata eski Hayatımdan kimseleri davet etmelimiyim? Eski Hayatımdan olan bu insanı bunca günahına rağmen nasıl kabul edeceğim?

"Günahkarı affeden kişinin kalbinde sevgi vardır."

Kime ait bu söz? O günahkar birini affetmiş mi? Ben affedebilir miyim? Soru güzel. Cevap;

"Evet" onu bulmam gerek.

Tom'dan;

Sevgili hel~

Karamel rengi gözler, açık kahve saçlar, bembeyaz bir ten, vişne kırmızısı dudaklar, tel tel uzun güzel kirpikler ve parıldayan bir cilt. O bir insanın olabileceği en güzel hal. İnce uzun ama güç fışkıran bir bedende dünyaya inmiş melek. Seni özledim. Özledim helia. Bana bakışını, görünüşüne kızıp hep ütülediğin gömleklerim yüzünden bana bağırışını, gece yatacağımız zaman bana verdiğin iyi geceler öpücüğünü, sevgi ile fısıldadığın iltifatları ve "benim tek ailem sensin ve doğacak çocuklarımız" deyişini. Şimdi senin yokluğunu nasıl hazmederim ki ben. Seni nasıl yok sayarım tüm hayatımı kaplıyorken? Ve nasıl seni dışlarım kalbimde yeri asla yok olmayacak tek kadınken?

Kırmızı papatyaların büyüdü. Gel ve onlara su ver. Sensiz onlara bakmak istemiyorum. Sensiz su vermek istemiyorum. Yemek yemiyor su içemiyorum. Senin için o bok çukurundan kaçmışken senin yokluğunla ölmek istemiyorum. Herşeyi alınmış nefret ve kin dolu bu çocuğu aşık ve evli bir adama çeviren senken yokluğunda bir zamanlar nefret ettiğim insanlara yeniden nasıl sevgi ile bakarım? Ne olur gel ve beni insanları seni bulmak için öldürmek zorunda bırakma. Artık öldürmek istemiyorum. Bana nerede olduğunu asla söylemeyeceklerini söylediler. Çok zaman geçti. Onlarda bizim gibi aile olmayı hak ediyorlar bizim gibi hayal kuruyorlar ve onların bir bebekleri bile var. O bebeği ailesiz bırakamam ama sen yokken de tam olamam. Ne olur dön. Başka birinin de benim gibi yetim öksüz ve nefret dolu büyümesini istemiyorum.

Seni özledim hel~ çok özledim...

Tom artık sararıp solmuş yıpranmış yırtık pırtık ve göz yaşlarından mürekkebi dağılmış mektuba bakmaktan yorulmuştu. Bu mektup James ve lily Potter ölmeden bir ay önce yazılmıştı. Helia'ya tom tarafından özene özene ve hıçkırıklarla yazılmıştı Tam 16 sene öncesinde.

Ton kütüphanede yalnız oturuyordu. Etrafta kimse yoktu, belki de bu saatte insanlar kütüphaneye gitmek istemediği içindi. Ama 5 dakika önceden beridir yalnız sayılmazdı çünki hermione tonun arkasında onu izliyordu. Ton ağlamamayı öğrenmişti. Hermione ise başkasına ait mektupların okunmayacağını öğrenememişti. Hoş okuduğu kadarıyla (tanı baştan sona) mektup kendine aitti. Yani önceki kendine.

Sakince masayı geçti ve tom'un yanına oturdu ton hemen mektubu yok etmeye çalışsa da hermione onu engelledi. Hızlıca sonunu tekrar okudu. Dumbledore haklıydı. Ton ikinci şansı hak ediyordu. Hermione ellerini karşısında ki adamın yanaklarına koydu. Tom'un kendine bakmasını sağladı.

"Kin olduğunu biliyorum riddle. Ve neyi kim için yaptığını da. Yaptıklarından pişman olduğunu da biliyorum. Sana kızmıyorum. Seni affediyorum. Hatta seni hala seviyorum da. Ama bana zaman vermeni istiyorum. Benim için hala çok zor. Ve açıkçası alıştım da sayılmaz. Ama bil ki ömrüm boyunca seni sevmekten vazgeçmeyeceğim. Vazgeçemem" ellerini çekti mektubu alıp katladı ve cübbesine koydu. Tam yeniden tom'a döneceği sırada tom herm'e sarıldı. Sevmeyi kendine öğreten kadına aşık olmuştu ve onun için her şeyi yapmıştı. Ne klişe ama.

Bu sırada aynı gün içinde önce zafer sonra yenilgi yaşayan harry Potter içi içini yiyerek ve üzüntüyle karşısındaki sahneyi izliyordu. Hermin elleri tom'un sırtını bulurken harry asla mutlu bitirmeyeceğine yemin etti. Kendinin mutlu olmadığı yerde bir başkasının mutlu olmaya hakkı yoktu. Bu kişi sevdiği kız bile olsa geçerli idi.

Hermione ve tom yeniden kavuşmanın tatlı heycanını ve geçmişin kırık üzüntülerini yaşarken harry Potter mutlu olmaya yemin etmişti. Tom'dan kurtularak elbette.

Selam gençler sevgili yazarınız geri döndü. Veeeee bomba gibi bir bölümle hem de. Sonunda herm kim neymiş öğrendi ve tom sevdiğine kavuştu. Ama bakalım neler olacak... Bu bölümün bi anda gelesi geldi tutamadım...

DARK BLOODEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin