5 lucruri mai putin stiute despre zodia taur

187 6 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia taur
1. Nativii din zodia Taurului sunt caracterizați prin răbdare și o excepțională rezistență la efort. Taurii sunt calmi, placizi, plini de tact, corecți, obiectivi, ordonați și foarte realiști. Taurii știu foarte bine care sunt limitele lor și nu le depășesc niciodată, indiferent că este vorba despre viața amoroasă sau socială.
2. Taurii sunt îndrăgostiți de muzică și arta, sunt sociabili și au un simț al umorului foarte dezvoltat. Sunt senzuali, romantici, dar și foarte încăpățânați. Au tendința de a fi posesiv și materialiști, dar și geloși, superficiali și imorali.
3. Taurii sunt grațioși, zvelți și senzuali, fideli și loiali. Taurul nu-și neglijează niciodată activitățile profesionale sau de altă natură, dar nici obligațiile familiale. Se folosește de lacrimi și amenințări, în situații limită, dar este de cele mai multe ori realistă și pragmatică, directă și deschisă.
4. Taurii iubesc să fie în centrul atenției și fac tot ceea ce depinde de ei pentru asta. Sunt ambițioși, perseverenți, dar nu voința este principalul lor avantaj, ci extraordinara putere de muncă.
5. Taurii iubesc natura, animalele, au gradină și sunt foarte fericiți dacă pot să se ocupe de o bucată de pământ. Au darul de a face ca pământul să înflorească atunci când se preocupă de el.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now