5 lucruri mai putin stiute despre zodia rac

150 3 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia rac
1. Racii sunt foarte timizi și emotivi. Are nevoie să ocrotească mereu pe cineva ceea ce îl face seducător. Are nevoie de o familie organizată, este conservator, tradiționalist. Este fericit atunci când totul curge conform planificării. Detestă singurătatea, căutând să se atașeze de cineva sau de munca sa.
2. Racii sunt renumiți pentru încăpățânarea lor, dar și prin perseverența de a-și urmării scopul, atunci câmd acesta este în interesul propriei lui persoane. Nu suportă criticile, presiunile sentimentale și opiniile contrare.
3. Dacă vrei ca racul să fie fericit oferă-i stabilitate, nu-l contrazice și cântă-i în strună chiar dacă ceea ce soune sau ce face își pare ciudat, absurd sau lipsit de sens. Este loial până la sacrificiu de sine.
4. Iubește varza albă și roșie, napii, peștele, lactatele și este îndrăgostit de tarhon. Iubește florile!
5. Nativii din Rac se maturizează greu și târziu și rămân copii, într-o oarecare măsură toată viața lor. Trădarea îi rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional iartă, emoțional nu va uita niciodată. Este un tată foarte bun și se va mândri mereu cu copiii săi, cărora le este educator și prieten. Femeia Rac este poate cea mai feminină nativă din tot Zodiacul, în sensul clasic al cuvântului. Este maternă, pasională și blândă.

Lucruri Interesante Despre ZodiiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin