5 lucruri mai putin stiute despre zodia fecioara

162 3 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia fecioară
1. Nativii acestei zodii sunt oameni încredere, alături de care te poți încumeta să pornești la drum lung. De cele mai multe ori nu te vor lăsa în impas, dar uneori îți pot oferii cele mai neplăcute surprize. Se poate întâmpla ca făă nici un avertisment să-ți întoarca spatele și să diapară pentru totdeauna.
2. Fecioarele nu-și arată vârsta. Au darul de a rămâne de la un moment dat încolo, neschimbate. Sunt extrem de delicate și fine, dar numai în aparență. În esență sunt dure, puternice, capabilă de eforturi susținute și de sacrificii.
3. Au darul de a compara, de a evalua, de a sistematiza și de a clarifica situațiile tulburi, ciudate, incerte. Nu acționează niciodată sum impulsul de moment ci doar premeditat, calculat. Sunt mereu stăpâni de sine.
4. Sunt pisălogi, deseori plictisitori, se supără repede, sunt ranchiunoși și nu suportă să nu-și plătească polițele. Se pot răzbuna cu patimă și pot face lucruri rele în numele dorinței de a avea dreptate și de a nu rămâne datori celor care le-au făcut rău
5. Iubesc toamna, zilele mohorâte. Se simt mai bine noaptea decât ziua. Sunt dependenți de dulciuri, detestă legumele, mai puțin țelina și cartofii.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now