5 lucruri mai putin stiute despre zodia varsator

162 7 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia varsator
1. Nativii aceste zodii iubesc oamenii la modul cel mai aboslut și total cu putință. Sunt prieteni bun prin excelentă, frați dăruiți, parteneri loiali. Sunt dispuși să dea o mână de ajutor, oricând, oricui și nu o fac numai din politețe.
2. Calitatea definitorie pentru această zodie este stabilitatea. Deși relațiile nativului Vărsător cu ceilalți sunt calde și amicale, este deseori primit cu reticență, pentru că îndeamnă mereu la acțiuni prea îndrăznețe. Are tendința de a cere mult prea mult.
3. Nativii din Vărsător au darul intuiție, văd, simt și înțeleg acolo unde alții nu pot pricepe. Simt pericolul și au o antipatie instinctivă pentru cei care vor să facă rău. Sunt buni, generoși, calzi și pragmatici în gensturile lor, fiind mereu orientați către bine și frumos. Secretul este ca nativul Vărsător să aibă intructori buni, care să-l provoace, să-l stimuleze. datele lui naturale s epierd dacă copilul Vărsător nu este bine educat (învățat să vadă, să gândească și să înțeleagă ceea ce este în jurul lui).
4. Sunt dependenți de independență și de înnoire. Au nevoie de spațiul lor ca să-și construiască universul lor personal, sunt imprevizibili, imaginativi, dornici să își dezvolte ideile. Sunt deseori individualiști, par exigenți și riguroși, deși nu sunt mereu, pot partea demodați, închistați, prea sobri și, uneori, pot avea vederi foarte înguste.
5. Iubesc primăvara, ar putea manca doar fructe și carne, sunt înclinați spre tot ceea ce este misterios, sunt foarte temători, se sperie ușor, sunt prudenți, neîncrezători.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now