Rac

115 2 0
                                    

Rac

Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, ai vrea să cunoşti ce se întâmplă în vieţile tuturor celor din galaxie, deşi nu prea ştii ce se întâmplă în a ta.

Dacă eşti norocos, prietenii vor ţine morţiş să îţi amintească constant, deşi tu nu prea conştientizezi norocul ăsta.

Simţul tău legat de fashion este oarecum neregulat, de multe ori te îmbraci pentru că trebuie, e musai.

Casa ta este ca un adevărat Montreal Biodome de unde poţi să nu pleci cu lunile pentru că acolo te simţi tu cel mai bine. În afară de dorinţa ta înnăscută de a fi salvatorul fiecăruia, nu ai neapărat nevoie de prea multă interacţiune socială.

Nu vei excela niciodată în sport pentru că ai nevoie să te odihneşti circa 15 minute după fiecare respiraţie, dar nu îţi pasă pentru că plănuieşti să îţi conduci afacerea sau să îţi direcţionezi job-ul din propriul pat confortabil.

Îţi menţii dieta cu bere şi coca-cola, de aceea sănătatea ta este mereu discutabilă.

Tot timpul ,oamenii te calcă pe suflet - când ai impresia că eşti pentru ceilalţi ca o placă de filetat, cel mai probabil ai dreptate, dar bizar este că ţie îţi place.

Despre cei născuţi sub acest semn zodiacal se spune că sunt ca nişte doamne din înalta societate englezească care îţi dau sfaturi despre cum e corect să vorbeşti cu adolescenţii şi, dacă ar putea, ar hrăni lumea la sânul propriu.

Lucruri Interesante Despre ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum