5 lucruri mai putin stiute despre zodia scorpion

179 6 5
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia scorpion
1. Este mereu exagerat, în felul de a fi, în reacții, în atitudine. Nu cunoaște limite și nu are simțul măsurii. Toate sentimentele Scorpionului pot fi mult mai intense. Dragostea și ura, gelozia și loialitatea sunt demonstrații depatimă!
2. Trăsătura principală a nativului din Scorpion este „aura de secret" sub care trăiește. Lingușirea nu îi stă în fire, în schimb, prudența și logica îl ajută să-și atingă scopurile, având o puternică încredere în sine pe care nimic și nimeni nu o poate zdruncina. Acționează fără grabă și fără opriri inutile, lăsând lucrurile "să curgă".
3. Nativul din Scorpion este dotat din naștere cu o intuiție care-i permite să aleagă acele câteva persoane în care să aibă încredere. Este atras de persoane puternice, cu multă influență asupra sa, chiar agresive. Critic și pretențios, dominator și ambițios, foarte puțini îi câștigă încrederea și cu atât mai puțini prietenia. Scorpionul are o neliniște permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilități și bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului.
4. Nativul din Scorpion ia lucrurile așa cum sunt și le percepe uneori într-un mod complet diferit d efelul în care "văd" lucrurile cei din jurul său. Are un bun control asupra propriilor emoții și știe să-și păstreze "sângele rece". Este permanent în stare de luptă, gata să-și apere bunurile și familia, dar și mereu pus pe harță.
5. În ciuda imginii de războinic imbatabil pe care o au nativii din zodia scorpionului sunt plini de vulnerabilități, dar au abilitatea și arta de a nu le arăta, de la nu le lăsa să se vadă. Un motiv pentru care pare mereu echilibrat este abilitatea de a fi un bun organizator și un apreciat lider. NU are răbdare, este intolerant și deseori lipsit de înțelegere, dar dacă dobândește aceste calități prin educație și muncă cu sine ajunge mereu foarte departe și reușește să aibă o viață excepțională.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now