5 lucruri mai putin stiute despre zodia pesti

195 5 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia pesti
1. Peștii sunt alunecoși și duali. Unii sunt firi liniștite, lineare, fără ascunzișuri cu înclinații native pronunțate spre inerție și stagnare, cu izbucniri determinate doar de situații conjuncturale. Cea de-a doua categorie o reprezintă persoanele impetuoase, imprevizibile, generoase, dar și foarte răzbunătoare.
2. Nativul din Pești aparent liniștit, se frământă intens și continuu în realitate. Sincer și afectuos, e uneori rezervat, iar alteori devine agresiv. Nativii din Pești sunt înclinați spre lenevie și confort. Au capacitatea de a manevra sentimentele semenilor săi într-o măsură excepțională și nu se feresc niciodată să-și folosească puterile.
3. Peștii găsesc cu multă ușurință un limbaj comun cu oricine, fără să fie nevoiți să recurgă la manuale celebre de știință și artă diplomatică. Semnul lor distinctiv este un zâmbet fermecător, ce parcă iradiază o iubire universală.
4. Nativii din zodia Peștilor sunt ingenioși, iar latura lor emoțională rămâne uneori în urma celei intelectuale. Sunt idealiști, imaginativi.
5. Peștii sunt facuți pentru dragoste, sunt născuți pentru a iubi, sunt soți model.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now