5 lucruri mai putin stiute despre zodia balanță

170 5 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia balanță
1. Guvernați de Venus, nativii din Balanță sunt iubitori de pace, frumusețe și armonie. Ei sunt marii diplomați ai zodiacului, datorită unui impuls interior de a instala echilibrul, ceea ce reprezintă însăși rațiunea lor de a fi.
2. Compromisul, vorba agreabilă, conversația dirijată sunt caracteristice celor născuți în această zodie. Balanțele sunt însă printre cele mai ezitante zodii, se razgândesc, iar o decizie finală este rezultatul unei îndelungi chibzuințe. Indecizia este marele lor handicap.
3. Balențele sunt foarte buni analiști, judecători, au o atitudine constructivă dar dominată de luciditate. Uneori sunt pasivi, la derularea propriului destin și nu intervin niciodată în forță pentru a-și rezolva problemele. Nativii din Balanță sunt persoane care posedă o inteligență meditativă. Le place să filosofeze, să-și răspundă marilor întrebări despre viață și lume.
4. Urăsc orice stridențe, detestă excesele, nu le ințeleg, sunt eleganți, manierați, știu să fie adevărați parteneri și tovarăși loiali de viață.
5. Nativul din Balanță este partenerul ideal pentru oricare alt nativ ambițios, dornic de promovare socială. Nu vor înțelege niciodată de ce oamenii se ceartă sau de ce sunt conștient răi unii cu alții.

Lucruri Interesante Despre ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum