Scorpion

106 7 0
                                    

Scorpion

Cei mai mulţi hackeri sunt zodia Scorpion, iar cei mai mulţi Scorpioni au găsit o modalitate ca să fumeze sub duş - de fapt, ceea ce înseamnă că sunt foarte inevntivi şi renumiţi pentru inteligenţa lor nativă folosită de obicei cu scopuri ciudate.

Abordarea paranoică a unui Scorpion despre tot ce se întâmplă în jurul lui este un stil de viaţă care pentru el nu mai este o ciudăţenie. Pe un Scorpion întotdeauna există cineva gata să-l înşele, să-l mintă, să-l fure sau, cel puţin, aşa simte el.

În mod ironic, Bill Gates este Scorpion, iar Bill Gates trăieşte în nişte barăci automatizate nu de alta, dar să clarifice orice dubiu legat de felul de a fi al unui Scorpion.

Dacă eşti Scorpion te visezi şi te crezi un lider, iar conceptele filosofice sunt umplutură de teorii de la tine adunate şi la alţii date. Ştie foarte bine cum să prezinte problema, cum să amâne un discurs ca să iasă basma curată. Dacă i se adresează o întrebare la care nu ştie să răspundă, un Scorpion va spune: "Îmi cer scuze, nu am înţeles, mai spuneţi o dată."

Greu este interesat de ceea ce spun alţii, de cele mai multe ori prefăcându-se că îi ascultă.

S-a dus vorba despre ei că ar fi virili şi foarte bine conturaţi sexual - adica sunt nişte identităţi sexuale foarte puternice.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now