5 lucruri mai putin stiute despre zodia sagetator

178 4 0
                                    

5 lucruri mai putin stiute despre zodia sagetator
1. Săgetătorul este centaurul, o ființă jumătate om, jumătate cal. Centaurul este expresia naturii duale a nativului Săgetător, cea instinctuală, dornică de libertate și partea umană. Nativul din Săgetător are o extraordinară dorință de deschidere către lume și mondenitate.
2. Nativii zodiei sunt profund morali, generoși, nu poate gândi rău și este norocos prin excelență. Săgetător este făcut să trăiască în colectivitate și în tumultul ei, indiferent de consecințe. Singurătatea îi repugnă. Este atras de spațiile largi, noi, vaste, atât în plan fizic, cât și în plan mental. Îi place sa exploreze, să călătorească, să descopere. Mobilitatea gândirii este dublată de o viteză de reacție pe măsură.
3. Săgetătorul este îndrăzneț, dar nu participă la competiți, pentru că nu îi plac întrecerile ci colaborarea. Este un prieten excepțional, este credincioas și are o mare putere de influență asupra celor din jur. Este un foarte bun diplomat.
4. Viața nativului din Săgetător este presărată cu tot felul de obstacole, dar energia de care dispune îl ajută să le depășească. În general, este un om norocos, dar trebuie să dea dovadă de prudență și perseverență.
5. Săgetătorul este extrovertit, jovial, generos, amuzant, este o fire independentă, îi place să fie în mijlocul evenimentelor. Le place mult să învețe, informațiile fiind pentru ei binevenite indiferent de domeniu.

Lucruri Interesante Despre ZodiiWhere stories live. Discover now