Dear Marcel

5.7K 46 7
                                    

6 August, 2010

Dear Diary,

Vandaag was ik jarig! En je raad het misschien al, ik heb jou gekregen! Misschien moet ik een leuke naam voor je bedenken.. Uhh, daar kom ik later nog wel op terug. Ik denk niet dat ik vaak en lang in je ga schrijven, want mijn geduld is vaak ver te zoeken. Maar goed, nu heb ik wel eventjes tijd.

Ik dacht dat het wel leuk was om mezelf eventjes voor te stellen, aangezien het de eerste keer is ;P

Ik ben Kate Smith, 17 jaar. Mijn vader is Amerikaans en heet Ayden Smith. Hij is getrouwd met mijn moeder -duhh-, die is Brits en heet Grace Woods, maar omdat ze getrouwd zijn heet ze Grace Smith Woods. Ik heb ook nog een zusje, Rose Smith. Samen met mijn familie ben ik in 2009 in Nederland gaan wonen, maar ik voelde me er niet thuis, dus ben ik samen met Rose terug naar Doncaster gegaan. Na een paar maanden kwamen mijn ouders ook. Nu wonen we weer met zn alle bij elkaar, samen met onze kat, Suze. Rose is té fan van one Direction, dus ze wou de kat Suze Tomlinson noemen. Maar dat ging dus mooi niet door, echt niet dat ik mijn kat ga vernoemen naar een stomme boyband zanger. Hmpf. Maar goed, mijn vrienden zijn heel lief. Het zijn er niet veel, Cath, Fay, Yashmin, Ayde en Waylen. En natuurlijk mijn BoyFriend, Bruce Boydell. We hebben al 2 jaar iets! Wow!

Maar genoeg over mij gepraat, laat ik is een naam voor je gaan bedenken..

Marcel iets? Yeah! I like! Oke Marcel, vanaf nu ga ik je al mijn geheimen vertellen, maar als je ze doorvertelt, dan verscheur ik je en gooi je in de rivier. Duss aan jou de keus, of je blijft stil of je wordt vermoord! ;D

X Kate

--------

Ik heb gewoon besloten om het vanaf het begin te doen, dus niet als ze al 3 jaar ouder is.
X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu