Dear Marcel 9

973 24 6
                                    

4/5 December, 2010

Dear Marcel,

Het is dan eindelijk SINTERKLAAS! Yeaah! En dat betekend; BIJNA KERST! Oke dat bijna duurt nog 20 dagen, maar dat is best bijna. Ik heb in deze week echt een paar GE-WEL-DIGE vrienden gemaakt! Ik hou van nieuwe vrienden :)

Veerle & Rianne. Ik zal je wel wat vertellen over hen, al weet ik zelf ook nog niet echt veel maar ze zijn wel tof :)

Veerle is echt heel druk, maar dan ook écht. Ze houdt geloof ik van paardrijden en dansen, en dat is pretty cool want ik hou ook van paardrijden! Maar goed, meer weet ik eigenlijk niet over haar.. ik ken haar nu.. *Denkt denkt* 2 dagen? Ja, en we vieren met zn alle sinterklaas! Ze kennen dat hier in Londen geloof ik niet, maar omdat wij in Nederland hebben gewoond kennen wij het wel en we leren het hun gewoon! Ik heb er echt zin in!

En dan nu Rianne. Zij is echt ook druk eigenlijk, vooral met trampolines kan ze niet omgaan. Dat is best eng want dan gaat ze allemaal kneuzig in het rond springen enzo, vooral leuk als er andere mensen bij zijn die dat niet verwachten :/. Ojaaa, ze heeft groene ogen en blond haar, en ze komt uit Nederland! Net als wij! Duss, ze kent sinterklaas enzo ook! YES EEN MEDEMENS! Ik moet oppassen dat ik niet teveel met rare mensen omga, want ik begin als zij te worden :/, ja, ik begin ook een prettig gestoorde gek te worden. Oke volgens mijn vriendinnen was ik dat al, maarja.

Trouwenss, als gewoonlijk was er weer een live show vandaag. Om precies te zijn, de 'semi-final', de halve finale dus. Ik vond de liedkeuze echt goed! Only girl (in the world) paste echt goed bij hun stemmen! Wauw, ik klink als de jury nu, haha.

Verder is er niet echt iets speciaals gebeurd in kateland.

Haha nee grapje, wie houd ik voor de gek? Juist, JOU! Nee oke, mijn date met Sam.. Het was gewoon perfect! Alleen ik weet niet of hij nou wel goed voor mij is, ik bedoel, hij heeft weer de harry looks snapje? En ik denk gewoon dat ik Sam niet echt leuk vind, of misschien wel leuk maar niet verliefd-leuk. Meer dat ik bij hem me zo op mijn gemak voel, bijna als broer en zus.. En ik denk gewoon dat dat niet hoort in een relatie.. Maar ik kijk het nog een tijdje aan, hij is TE lief om zomaar te laten gaan! En zijn ogen.. Groen blauw achtig, fjoeeee.. Ik verdrink er steeds bijna in!

Maar goed, ik had je vorige keer verteld dat Lana en Anna hier kwamen wonen, right? Nou.. Ze wonen hier! 2 straten verderop! EN DAT IS ZO GEZELLIG! We zitten sowieso bijna elke dag wel bij elkaar.. Maar het gaat nu wel moeilijker omdat Rose mij steeds belt vanwege haar gebroken hart. Ja, het is uit tussen haar en Quinten. Heel spijtig voor haar, maar ik had het aan zien komen. Ze moet gewoon even inzien dat als hij haar laat gaan, dan is ze te goed voor hem. Theorie die ik ook altijd toepas als het uit is, als hij het uitmaakt ben ik te goed voor hem, en als ik het uitmaak dan heeft hij iets vreselijk verkeerd gedaan. Het werkt echt, het geeft je veel zelfvertrouwen, soms een beetje té veel.. Haha.

Maar nu al mijn vrienden (behalve Lana, Anna, Rianne, Kyara en Veerle) naar huis zijn, is het wel weer stil hier. Gelukkig hebben we hier iets genaamd 'starbucks' en 'subway' waar ik het meest van de tijd ben.. En natuurlijk de winkels, en soms loop ik gewoon doelloos over straat. Ow god ik HOU van Londen!

X Kate.

------------

Alweer sorry voor late update. Maar mennekess, dit boek is bijna 3K keer gelezen! OMFISJDNSX FANGIRL MOMENT! AJDJSJD

Haha. ook zijn er 2 nieuwe rollen;

@RianneJKlein & @veertjeee

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu