Dear Marcel 4

1.2K 37 8
                                    

Heeeyy mensjes, ik heb even zitten kijken, en ik heb besloten de datums aan te passen naar de ECHTE live show dates, want nu zijn die live shows dus op maandag (in mijn verhaal) -,- , dus kijk niet raar als je denkt; Heee dat was toch een andere datum? Want dat klopt hahahahah. By the way, SORRY DAT IK ZO MEGASLOOM UPDATE OMG HET SPIJT ME! Maar hier een nieuwe haha
-------------
30/31 October , 2010

Dear Marcel,

De examens zitten erop, en volgens mij ging het wel goed. Er zijn inmiddels al weer 2 live shows voorbij, en one direction wordt steeds beter! Mijn lievelingslied is nogsteeds toen ze de eerste live show deden, Viva la Vida. Gewoonweg amazing! Ookal bewoog Harry zijn schouder spastisch heen en weer.. Maar goed, bruce was er al de keren niet en hij moet daar écht iets aan doen! Please help, be quick because i'm falling in love with Harry! In het engels zeggen klinkt cooler, ookal is het niet eens een normale engelse zin ;p. Maar serieus, als Bruce er niet snel is, word ik écht verliefd op Harry! Wat echt supergek is, want ik haat beroemdheden. Alleen hij is zoo schattig! Niemand kan hem weerstaan, toch? Nou ik iig niet..

Maar goed, ik heb besloten elke week (soms om de week) in jou te schrijven op de dag van de live shows. Vond ik wel toepasselijk, en als het nou HEEEL belangrijk is doe ik misschien wel meer tussendoor :p.

Maar weer terug naar mijn social life, ja die heb ik! Er gebeuren rare dingen op dit moment in mijn leven. Bruce heeft steeds minder tijd voor mij, hij trekt steeds meer op met zijn 4 nieuwe beste vrienden. Hij laat mij dus gewoon vallen, dat is geen echte liefde.. Of wel? Nouja, Rose heeft een vriendje; Quinten. Ik vertrouw hem niet.. Hij is echt type badboy; Zwarte kleren, stoer, donker haar, zonnebril, te grote kleren en pestkop #1. En Waylen heeft ook een vriendin! Zoo lief! Amely heet ze. Een klein meisje, echt schattig! En ze past ook gewoon per-fect bij hem! Beetje stoerder type, geen make-up en rokjes. Ze voelt zich ook absoluut niet zeker bij jongens en ze heeft geen verstand van liefde. En dat is nou juist zo schattig; Waylen ook niet! Heel de tijd als ze bij elkaar zijn blozen ze alleen maar en kijken elkaar bijna niet aan. Maar ik betrapte ze een keer op zoenen in de wc, haha! Ze begon allemaal te stotteren en blozen en dat was gewoon het toppunt van cuteheid! En er zit een nieuw meisje op school, Kyara. Ik denk dat wij nog wel vrienden kunnen worden, want we lijken nogal veel op elkaar. Als in karakter, behulpzaam en medelevend. Ja ik zeg van mezelf dat ik dat ook ben ;p. maar qua kleding absoluut niet.

Laatst zat ik met Amely quotes te kijken, want zij spaart die. Deze waren erg mooi en zette me aan het denken..
- 'True love doesn't have a happy ending. True love has no ending.'
- 'Love is when you look into someones eyes, and see everything you need.'
Nu de conclusie; Als echte liefde geen einde heeft, waarom lijkt er dan wel een einde te komen aan MIJN liefde? Is het dan geen 'true love?' En waarom zie ik in Bruce's ogen niet alles wat ik nodig heb? Ik zie; Angst, spijt, verdriet, blabla. Waarom weet ik niet. Misschien heeft hij angst voor mijn reactie als hij verteld dat hij vreemdging, spijt van onze relatie, en verdriet dat hij niet bij die ander kan zijn. Is het zo? Ik weet het allemaal niet meer... Echt niet.. Ik hoop dat hij er volgende week weer is, zodat ik door zijn krullen kan aaien, in zijn groene ogen kan kijken, en vragen waarom hij niet van me houdt. It's just so damn hard to love someone who doesn't loves you. Wow, ik ga aan mijn engels werken.. *Zucht*

Bye Marcel!

X Kate.
--------------
Heeyy!

Ik wilde alleen nog even zeggen dat ik de mensen die er hiervoor hebben gezegd dat ze erin willen, dat die erin komen. Dat zijn er iets van 7 waarvan ik er nu 2 heb, dus hierna even geen meer.. Het is al moeilijk haha!

De nieuwe zijn.....

-@Kyaartje19 & @Lidewij_1D

Ik kan niet beloven ofdat er in de volgende part gelijk weer nieuwe rollen zijn, want misschien gaat het verhaal dan opeens wel erg snel vooruit..

Maar echt superbedankt voor alle reads, votes & comments! Ik heb even gewoon op 4 in populair gestaan! Nu niet meer, maar who cares haha!

Voor het volgende hoofdstuk 10 votes?

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu