Dear Marcel 6

1.1K 41 11
                                    

13/14 November, 2010,

Dear Marcel,

Vandaag was de 6e live show van x-Factor, en dus ook van One Direction. Ze zongen gewoon het meest perfecte lied ooit! Something about the way you look tonight.. Kyara en ik hebben samen gekeken, omdat de rest niet kon. Ik had ook niet anders verwacht van Bruce maarjaa..~

Kate POV

"En Justin is zoo knap en lief en alles en hij kan goed zingen en lijkt op Liam! WAT WIL JE NOG MEER!?" Gilt Kyara in mijn oor. "HE? IK ZIT NAAST JE EN IK HOOR JE! En trouwens, Bruce lijkt ook op Harry. Alleen Harry zou nooit mij zo in de steek laten." Zucht ik en ga verder met schrijven.

~Jaa, ben ik weer. Alleen wat dover nu, want kyara kan zich weer eens niet inhouden over Liam. Ow ehh, Justin. Naja, Justin die op Liam lijkt, of andersom. AHDKAJS WAT MAAKT HET UIT ZE LIJKEN OP ELKAAR! Ik ben in een slechte bui, want Bruce heeft me nu echt laten zitten. Ik vroeg hem laatst; 'Bruce, wij gaan praten.' We stonden in een nogal drukke zaal, en bruce antwoordde heel relaxed; 'Praat maar.' Dus ik gaf hem mijn o-zo-bekende alsjenunietmeekomtbenjedood blik. Zuchtend liep hij achter me aan. 'Zo Bruce, nu kan jij mij wel eens uit gaan leggen waar jij altijd bent, elke keer als wij met z'n alle tv kijken ben jij weg, overdag heb je ook geen tijd meer en je vrienden lijken op Niall, Liam, Zayn en Louis.' Hij keek me verbaast aan, maar ik zag gewoon dat dat gelogen was. Het doet pijn om je vriendje keihard tegen je te zien liegen zonder dat het hem ook maar iets doet.. Maar goed. 'Mijn vrienden mogen dan wel op hun lijken, maar dat maakt toch niks uit? Of stoort dat je ook al? Alles stoort je he? IK stoor jou. IEDEREEN stoort jou en je perfecte prinsessenleventje. Maar guess what? Jou prinsessenleventje is opeens niet zo perfect meer. IK MAAK HET UIT!' outjs. Heel erg outjs. Doe ik dan zo arrogant? Nee toch.. En dat perfecte leventje mag dan anders nu wel eventjes beginnen, want die heb ik dus echt niet.

Nu wist ik het zeker, Harry is veel leuker dan Bruce. Echt veeel leuker, hij zou zoiets nooit doen!

Op naar het enige leuke nieuws dat er is nu eigenlijk;

IK EN KYARA ZITTEN IN ONS NIEUWE HUIS IN LONDEN! Jaa, we zijn in 1 week van Doncaster (waar we allebei eerst woonden) naar Londen verhuist. HOE COOL? ECHT IK ZIT TE FREAKEN! Dit is onze eerste avond samen, en het appartement waar we wonen is heel knus en schattig! We noemen het; Pumpkin Palace! IK VIND HET ZOO COOLE NAAM HE!

Maar goed, we kwamen hier aan om ik denk 1 uur smiddags, dus wij allebei van; SHOPPENSHOPPEEENN! Dus we gingen shoppen bij de Hollister, Abercrombie, Jack Wills, en naar de STARBUCKS! En guess what? Juist. We kwamen One Direction tegen. Het ergste was dat Kyara dacht dat Liam Justin was.. Dus ze loopt zo naar hem toe; 'Heeyy! Vond jij het ook zo gezellig vorige week?' En ze knuffelde hem enzo. Dus ik schaamde me echt DIEP! Liam keek ook heel raar enzo.. Harry leek zich wel te willen verstoppen voor mij.. Waarom? Ben ik te lelijk? Te dik? Kent hij mij? Wat heb ik ooi- wacht, waarom zou hij mij kennen..? Blijf bij de les Kate! Maar goed, na het Liamincident heb ik Kyara even uitgelegd dat Liam en Justin andere mensen zijn, en Liam kent haar dus ook helemaal niet. Je had haar moeten zien.. Helemaal rood en hahahahaha! Ik lach nogsteeds als ik er weer aan terug denk.. Maar goed, we gingen daarna naar nando's, en raadt eens wie we daar zagen? Juuiisstt, one direction. Die denken nu vast ook; Jeeetjee wat zijn dat voor stalkers. Maar nee, we zijn geen stalkers, alleen uitgehongerde tieners. Maar goed, Harry liep snel naar de wc toen wij binnenkwamen, en Liam probeerde zich achter Zayn te verstoppen, die hem zuchtend probeerde weg te houden. Gelukkig was het eten lekker en hebben we niet meer teveel aandacht besteedt aan die gozers..

Ik ga maar weer eens, proberen Kyara stil te houden.

X Kate.
------------
Heeyy peopleeee! NEW PART! YEEH!
Dit is misschien voor de meeste niet zo leuk hoofdstukkiee, omdat er niet echt veel in gebeurd met alle andere personages. Maar het is dan ook vanuit Kate hee.. Haha! ZAYN IS VERLOOFD?! OMFG HOE CUTEE!

Trouwenss, @kyaartje19 en ik zaten een beeetje gek te doen, en we kwamen erachter dat we gewoon best veel gemeen hebben! MEDEMENSS *boks*

Ok dit boeit jullie waarschijnlijk niks haha, maar wat ik eigenlijk wilde zeggen isss... Zouden jullie haar boek willen lezen? Het heet; zijn naam is liam.

PLEASE READ!

14 votes voor volgende?

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu