Dear Marcel 19

481 20 9
                                    

Hey guyssss!

Hmm lang geleden dat ik heb geschreven.. Ik heb nu even vooruit gewerkt, like, 2 hoofdstukken hierna nog die ik er in een keer op kan pleuren, wat ik niet doe want dan is het coole effect weg, haha.

Eigenlijk niet maar oke ;)

----------------

29 december, 2010

Dear Marcel,

Ik weet niet. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht, Marcel? Ik niet. Waarom het dan gebeurde..? Geen idee, hij was daar opeens, met zijn groene ogen, bruine schattige haren die strak naar achter zaten, ronde bril en kuiltjes. Hij had het gewoon, hèt. Heb je dat wel eens, dat je iemand tegen komt, en je kan het niet beschrijven? Ik weet niet, misschien bedoelen ze dit met liefde. Het is niet uit te leggen, zoveel tegelijk. En dat rare gevoel in je buik elke keer als je hem ziet, bedoelen ze dit met 'vlinders'? Want voor mij, is het meer olifanten. Als in, vliegende olifanten die overal tegenaan botsen.

Marcel, de jongen die dit alles tegelijk liet voelen, maar dan 10x zo erg als je snapt wat ik bedoel.

Eigenlijk heb ik dit alles te danken aan Harry. Ik kwam bij hem om te helpen, hij wilde ergens over praten. En toen zat hij daar, prince charming... Oftewel, Marcel, de 2 jaar oudere neef van Harry.

Maar goed, ik kwam dus bij Harry. Hij wilde ergens over praten, over iets wat hem erg aangreep ofzo zei hij. Ik weet niet, ik kwam binnenlopen, en Daan was er ook. De laatste tijd viel me iets op aan hem. De wat verlegen houding wanneer hij met Harry is, of als over hem gepraat wordt, die schittering in zijn ogen wanneer hij Harry zag, de levendigheid waarmee hij over hem praatte en de rode kleur die altijd verscheen. Ik had hem nog nooit zo meegemaakt.

[A/N BTW, WEET NIET OF IK HET HAD VERMELD ERGENS, MAAR DAAN IS GAY IN DIT VERHAAL. JUST SAYIN' ;)]

Aan Harry was me ook iets opgevallen. De manier waarop hij beweegt, ietwat vrouwelijker. Klinkt misschien raar omdat hij natuurlijk helemaal geen vrouw is, maar het valt me op. Ook hij doet zich meer verlegen voor bij Daan in de buurt, en ik had al zo'n gevoel waar dit 'gesprek' heenging.

"Uh Kate, ik moet je wat vertellen. Het is nogal iets groots dus ik stel voor dat Daan en Marcel even weggaan?" Just as I thought. Er volgde nog een heel gesprek, wat eigenlijk veel korter had gekund aangezien Harry er maar omheen bleef draaien.. Wat hij uiteindelijk probeerde te zeggen is; "Ik ben gay.."

-------------

HMM PEOPLE, HARRY IS EVENTJES GAY IN MIJN VERHAAL OMDAT HET ZO GOED UITKOMT ENZO, BETEKEND NIET DAT HIJ OOK ECHT GAY IS OFZO, GEWOON MIJN FANTASIE :)

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu