Dear Marcel 10

896 19 2
                                    

5 December, 2010

Dear Marcel,

Gisteren had ik ook al geschreven, en even tussen jou & mij; Gisteren schreef ik 4/5 December, maar stiekem moest het alleen 4 december zijn..

Het is nu 8 uur in de ochtend, en het is vandaag sinterklaass! God ik hou van sinterklaas!

Omdat Sinterklaas niet meer bij ons langs wilt komen, doen we surprises. Niet zeggen hoor, maar ik heb iets gemaakt voor Amely, een reuze collage ding met allemaal quotes enzo erop, want ze spaart die net als ik ;).

Ik zal je er een paar vertellen;

'You can't buy happiness, but you can buy ice cream and that's kind of the same thing.'

'First we eat, than we do everything else.'

'That moment when you talk to yourself and you start smiling like an idiot because you're just so hilarious.'

Tjaa, niet echt quotes, maar ze zijn grappig en eigenlijk zitten die eet dingen erin omdat ik zegmaar, een beetje van eten hou? Het is een bord helemaal geverfd (VINGER VERVEN!) in roze, dan er allemaal glitters overheen en nu al die awesome quotes, en al zeg ik het zelf, hij is best tof geworden :)

Het wordt erg gezellig want iedereen komt! Dus; Cath, Fay, Yashmin, Ayde, Waylen, Lana, Kyara (die woont in hetzelfde huis maar oke..), Anna, Amely, Rianne & Veerle (wauw het zijn er veel..) Ow en Rose zou ook komen! Echt super mega vettt :)

Vanavond schrijf ik verder, om te vertellen hoe het was enzo :)

Bye Marcel!

X Kate.

-------------

Heyy!

Zoals je ziet, is dit zo'n tussen ding, wat ik daarmee bedoel; niet op de dag van een live show, aangezien die na al bijna afgelopen zijn zou ik er toch aan moeten wennen ZELF een datum te verzinnen ;p

Ik kwam er ook achter dat er echt heeel veel rollen inzitten, maar dan echt heel veel, en er komen er nog zo'n 5/6 bij want lang niet iedereen zit erin :/ majaaa, is wel gezellig voor mijn personagetjes he? haha

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu