Dear Marcel 18

586 27 3
                                    

Heuii! "18-10-2013 🎉

Er zijn de afgelopen weken wat dingen gebeurd, ik ben op kamp geweest, een vriendin begon opeens te veranderen en liet ons zegmaar in de steek, maar dit boeit jullie niet.

Het belangrijkste is DAT IK TERUG BEN MET MEER FALENDE DEAR MARCELS! Deze wordt denk extra lang omdat mijn broertje, een vriendin EN ZAC EFRON jarig zijn ;D

------------------

28 December, 2010

Dear Marcel,

Lang niet in je geschreven he? Haha. Ik zal je even vertellen wat er allemaal is gebeurd de afgelopen dagen, het is erg veel, en nogal ingewikkeld dus bereidt je voor;

Okay eerst, Harry heeft helemaal zijn zelfvertrouwen terug, Liam en Kyara hebben iets, Zayn heeft geloof ik iets met een zangeres uit Little Mix, Perrie? Ja! er is veel gebeurd, en mijn leven is even op de achtergrond verdwenen. Deze week ongeveer ben ik erg close met Harry geworden, als een broer zegmaar.

Ik zal het allemaal even uitleggen, haha.

Ik had verteld dat Harry wat problemen had op twitter he? Nou ehh, hij negeert ze nu, en ziet in wat hij echt is. Een geweldig aardig persoon :)

Liam en Kyara.. Ja.. Ik snap het zelf ook niet echt eigenlijk, Daan vertelde het en ja, Kyara heeft het er niet echt over gehad.. Om eerlijk te zijn, ik weet ook niet echt wat ik ervan moet denken.. Aan de ene kant, ze vergeet Justin en die rare stalker smsjes misschien even.. Aan de andere kant, ik wil niet dat ze een van mijn vrienden 'gebruikt' om die dingen te vergeten, snapje? So.. Ik weet het even niet meer. Ik denk dat ik gewoon blij voor haar moet zijn?

En dan nu onze HOLLYWOOD HOTTEST COUPLE ;

Zerrie! Yup, ze hebben al een shipnaam hahaha. Zayn en Perrie, ik persoonlijk denk dat dit het helemaal is. Ik bedoel, kíjk dan naar ze!

That is what they call real love.

Perrie is ook echt heel aardig, en ze heeft een geweldige kledingsmaak :)

Ik heb deze week ook nog mijn garderobe uitgebreid trouwens, samen met Louis en Perrie. Ik moet zeggen, apart hebben ze geweldige kledingsmaken, maar samen.. Laten we zeggen dat het niet zo charmant was haha. Ik kreeg bijvoorbeeld een streepjes jurkje, opzich niks mis mee, alleen het was zegmaar een typisch Perrie jurkje met streepjes :')

In ieder geval veel gelachen die dag haha.

Niall is echt als een broer voor me, en hij kan in mijn week-update natuurlijk niet achterblijven ;)

Niall past opzich goed bij Anna. Ik denk dat ik ze ga koppelen, ze spelen beide gitaar dus laat ik iets regelen, mwahaha :).

Niall en ik hebben deze week niet zo veel samen gedaan, alleen bij nando's gegeten. Jeeezzz wat kan die gast veel eten zeg! De roddelbladen liegen over dat in ieder geval niet, haha.

En dan nu verder in op het liegen met roddelbladen ding. De papz hebben mij en louis samen in een winkel gezien toen Perrie naar een jurkje zoeken was, later nog bij starbucks, en ze hebben op een of andere manier foto's van kerstavond, toen louis mij als knuffel gebruikte. Nu denk je vast; Dat is toch niet zo erg? Nee, inderdaad. Maar het is wel erg dat ze nu denken dat Louis en ik daten, wat echt niet zo is. Ik bedoel, Louis is een toffe gast, maar meer niet. Ze hebben trouwens ook nog foto's van Liam en Kyara, waardoor zij hun eerste liefdesruzie hebben. Management wilde dat meer gaan voorkomen, Liam werd boos en toen moest hij het van Management uitmaken met Kyara, Liam wilde haar geen pijn doen dus deed het niet. Waar die ruzie vandaan komt weet ik ook niet haha

Ik duik weer in mijn spannende leven :)

X Kate.

---------------

Het is minder lang als ik had gehoopt, maar ik denk dat er veel informatie in dit hoofdstuk zit, en als ik het langer maak dan komt er teveel drama haha.

Oneeeeee, maandag weer school, THE HORROR :(

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu