Dear Marcel 12

817 30 2
                                    

6 December, 2010

Dear Marcel,

Daar lig ik dan, met een kater. En ja.. Gistere was van wat ik me nog kan herinneren heel leuk, totdat Anna besloot tv te gaan kijken, en een interview van One Direction tegenkwam.

'Omg zullen we dit kijken!?' Riep ze. Ik dacht, naja, moet dat nou? Ik bedoel, het is sinterklaas en dan wil jij dit gaan kijken?! By the way, wat doen zij rond 1 uur snachts in een interview?! Teveel vragen voor mijn dronken kop dus ik stemde in, terwijl andere naar huis gingen.

"En jongens, hoe zit het met jullie liefdeslevens?" De interviewer, en gelijk leek er bij Liam een knop om te gaan, terwijl Zayn juist heel blij keek, en Harry leek verdoofd.

"Uhm.. Het gaat wel.. Ja ik ben happy single op dit moment." Probeerde Liam zijn tranen binnen te houden. Hoezo HAPPY single? Ik bedoel, mijn beeld van happy is anders hoor, maar goed..

"Fijn om te horen! En met jou Harry?"

"Uhm.. Ik wil er niet over praten." Zij Harry als verdoofd, en ik bedacht me geen moment (ik dacht eigenlijk helemaal niks met mijn dronken kop) en belde Bruce op, STOMME SUKKEL DIE IK BEN!

Maarja, nu weet ik tenminste de waarheid.

Maar wilde ik die wel weten?

Nee.

Maar goed, de waarheid is dat Harry's mobiel begon te rinkelen. Hij keek heel schuldig en excuseerde zich omdat hij moest opnemen.

"Hallo? Met Harry. Ik kan niet praten ik zit in een interview."

En daar zat ik dan, op de bank met mijn mobiel in mijn handen, tranen stroomden over mijn wangen. What the hell ben ik aan begonnen.. Maar goed, waar je aan begint moet je ook afmaken.. Dus ik antwoordde.

"Harry? Met Katy. Ik wist dat je een goede smoesjesverzinner was, maar zo iets groots verbergen?! Goed bezig Harry, of moet ik Bruce zeggen?"

"Katy... Het spijt me! Laat het me uitleggen asjeblieft.."

"Ik denk dat er niet zoveel uit te leggen valt, maar als je wilt praten kom morgenmiddag om 2 uur naar starbucks."

"I'll be there!"

"You better be,"

"Dag schat!"

"Dag Harold."

Ok, dat was raar. Ik zat gewoon te praten met dé harry styles die dus gewoon 2 jaar mijn vriendje is geweest onder andere naam. Wacht, misschien..? Nee.. Als dat zo is eet ik mijn schoen op.

Ik moet gaan, de koffie wacht op me

:(

Dag Marcel!

X Kate.

-----------

Heeyy!

Sorry voor late update weer enzo.. En ik had even besloten dat 1D er meer in moest voorkomen dus.. Hier zijn ze!

Haha.

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu