Dear Marcel 8

1K 24 9
                                    

27/28 November, 2010

Dear Marcel,

Ik ben deze hele week met Lana, Anna en natuurlijk Kyara geweest. Het was zó gezellig! En nu het allerbeste nieuws op aarde sinds altijd: LANA KOMT HIER WONEN SAMEN MET ANNA OMG! Eerst gaan ze nog even naar waar ze nu wonen (geen idee waar.. Ergens in Nederland geloof ik...) en daarna komen ze terug om hier te blijven! Voor altijd! Najaa, misschien gaan ze ooit wel weg maar, je snapt het wel hmm? De laatste dag dat ze hier waren (gistere) zijn alle vrienden uit Doncaster hierheen gekomen, daarmee bedoel ik duss: Fay, Cath, Yashmin, Ayde en Waylen. Ook had Waylen zijn vriendin mee: Amely. Die ken je nog wel toch? Ze is echt een schat van een meid! Waylen heeft echt een goede smaak, hahaha. En natuurlijk was Rose er ook, en die badboy Quinten gelukkig niet. Ik háát hem. Nou, ik ken hem niet echt goed, maar ik mag hem gewoon niet. Hoe hij erbij loopt, zijn innerlijk, zijn alles, Hij. Ik tja, hij is gewoon niet goed voor Rose, vroeg of laat laat hij haar toch wel vallen, en dan zitten wij weer met een gebroken Suze, die alleen maar Torn luisterd, waar ze nog depressiever van wordt... 

Maar goed, al mijn vrienden waren er dus, en nu nogsteeds.. Alleen nu ontbreken Lana en Anna natuurlijk. We hebben sinds lange tijd weer met z'n alle x-factor gekeken! En lachen dat het was! One Direction deed 'summer of '69' en nog een andere. Ik weet niet wat het was hoor, maar volgens mij probeerde ze een oud 'rock' nummer weer hip te maken, alleen ja, ze zijn gewoon TE schattig daarvoor, dus het was voor mij niet echt Rock meer.. Eerder een of andere mislukte kerstsong die niet eens over kerst ging, haha. Maar wat hadden ze Louis nou weer voor sjaaltje en shirt aangegeven.. HAHAHAHAAA ik heb geloof ik nog NOOIT zó hard gelachen haha. Ik moet gewoon even iets mededelen, toen na het lied, toen die louisjury zei: 'I think you're the next big boyband.' Daarna lachtte Harry zooo schattig! Gewoon, ik had bijna de tv gezoend.. Tot ik erachter kwam dat dat wel heeel raar zou zijn haha. Het was ook echt zo grappig, Amely wist niet welke Harry was. Dus ze zei: 'Welke is nou Harry (Spreek uit als: Herrie)?' Iedereen keek haar raar aan en begon keihard te lachen, ik viel op de grond haha. Ze keek ons wel heel beledigt aan, omdat ze dus niet wist dat je Harry moest zeggen, haha. Wel zielig voor haar, maar zo fun voor ons! :D En daarna, die discussie tussen juryLouis & Simon: 'Why were you in New york?' 'Ohw shut up Louis.' Hhahahaha het was niet eens zo grappig maar toch lag ik dubbel haha. 

Nu weer terug naar het echte leven: 

Ik heb misschien wel iemand ontmoet die ik misschien mogelijk leuk zou kunnen vinden.. Hij is echt heel knap en heet Sam. Ik ontmoette hem in de starbucks, waar ik elke dag kom (uhuu). Hij probeerde meteen oogcontact te maken, dus ik glimlachte maar wat suffig naar hem. Hij kwam naast mij zitten: 'Hee schoonheid!' Ik dacht, owneee jakkes, weer zo'n gladde prater. 'Hoi' Zei ik maar, ik heb nooit echt goed geweten hoe je nou met zo'n jongen om moet gaan. Maar toen we ongeveer een uur hadden zitten praten daar (en weggestuurd werden door zo'n vrouwtje daar,) was ik er wel achter dat Sam een hele lieve gevoelige jongen is, en he-le-maal geen gladde macho prater enzo. Ik zal even zeggen hoe hij eruit ziet: 

Donkerbruin haar, beetje krulletjes, kuiltjes in zijn wangen als hij lacht en helderblauwe ogen. Hij is echt SUPER knap en ongeveer 1.80 lang, wauw dat ik dit allemaal weet van hem zeg! Haha! Trouwens, ik heb morgen een date dus wat moet ik aan.. Ik vraag Rose om hulp, tot later Marcelle! 

X Kate. 

------------

OMG MENSJES! Het spijt me zoo dat ik echt uberlangzaam update, maar mijn lievelingsbezigheid school is weer begonnen (kuch), en ik heb ook een supertoffe duitse leraar, die denkt dat wij al na 1 week goed Duits kunnen dus die legt alles uit in het Duits, waardoor ik er helemaal niks van snap, en dus heeel lang bezig ben met het huiswerk. Daarnaast heb ik ook nog 2 supertoffe baantjes, oppassen en krantjes bezorgen. Vooral dat laatste neemt heel veel van mijn sociale leven in beslag, helaaass....

Maar omdat ik zo weinig update hoop ik dat deze wat langer is? EN vanavond komt er waarschijnlijk nog eentje op! 

X

Dear Marcel {Voltooid!}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu