***Eind woord***

1.3K 55 49
                                    

Hee hee!

Super super super bedankt voor het lezen van "I was a wolf and she my moon" ! Ik kan jullie niet genoeg bedanken! <3

Ik ben dit boek begonnen in December, dus heb dit in minder dan drie maanden uitgeschreven. In die tussentijd hebben we 6K lezers gehaald. 🎉

Ik kan niks anders doen dan jullie bedanken! <3
I wil ook @Mormelino bedanken voor de naam Kayla, die daar haar bedacht is.
Ook, de eerste lezer die een comment achterliet was @nininijn , dus jij ook bedankt!

Ja wat kan ik verder nog zeggen? Gewoon iedereen die gelezen heeft, bedankt. ❤️

Oké nu ik genoeg bedankt hebt: het einde.
Ik zag bij best veel reactie dat jullie een happy end wilden, maar ik vond dit een beter einde, omdat ik het beter bij de titel vond passen. (Omdat was natuurlijk verleden tijd is. (I was a wolf, and she my moon.)

Maar.... Er komt een vervolg, dat kan ik beloven! Ik heb ongeveer al een idee. Dus er komt uiteindelijk een happy end, alleen dan in een vervolg! 🎉 Ik zal er snel aan beginnen, maar ik weet nog niet wanneer ik het zal uploaden, wat waarschijnlijk snel is :)

Ik heb ook een idee voor een nieuw boek, maar misschien dat het een beetje cliché is, omdat er al meerdere boeken ongeveer zo beginnen. I don't know, ik ga nog kijken. Als er een nieuw boek en vervolg komt, laat ik jullie dat weten door in dit boek een nieuw "hoofdstuk" te plaatsen én een bericht naar al mijn volgers te sturen, die je (als je wattpad op je mail hebt aangesloten) in je mail krijgt. Je kan me dus (tijdelijk) volgen, zodat je alles over het vervolg/nieuwe boek kan horen of dit boek in de gaten houden.

Nou jongens... Dit is dus het einde van dit boek! Ik hoop dat jullie het een leuk boek vonden en laat tips/mening achter als je die hebt. Ook kan je ideeën naar m'n toe sturen via berichten.

Nogmaals: Heel erg bedankt voor het lezen, voten en het reageren!

Love you all ❤️
Liefs,
Wolflovex

I was a wolf, and she my moonWhere stories live. Discover now