Κεφάλαιο 8

404 49 15
                                    

....ο γιος της είναι ο ΆΡΗΣ!!! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό...εκεί που πίστευα ότι θα έφτιαχναν κάπως τα πράγματα τώρα γίνονται ακόμα χειρότερα!

Ο Άρης επανήλθε από το σοκ που δέχτηκε και αυτός όταν με είδε και μου χαμογέλασε πονηρά!Ωχ αυτό δεν είναι καλό! Δυστυχώς εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι και η μητέρα του έπρεπε να ανοίξει την πόρτα με αποτέλεσμα ο Άρης να πρέπει να με συνοδέψει μέχρι το δωμάτιο....Η φάτσα μου μάλλον ήταν κάπως έτσι.... :-ο

Ο Άρης με οδήγησε στο δωμάτιο χωρίς να μιλήσει αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού τη στιγμή που πήγα να κλείσω την πόρτα μπήκε και αυτός στο δωμάτιο. Αυτό και αν δεν θα είναι καλό! Με έπιασε από το μπράτσο και έφερε το πρόσωπο του πολύ κοντά στο δικό μου...επικίνδυνα κοντά....σε σημείο που πίστευα ότι θα με φιλούσε...και όμως δυστυχώς δεν με φίλησε. Ωχ τι είπα μόλις τώρα;Δυστυχώς; Όχι όχι εννοούσα ευτυχώς...δεν θα ήθελα με τίποτα να με φιλούσε...είναι βλακας και ανωριμος....αλλά αυτά τα μάτια του... τα χείλη του...γαμωτο είναι τόσο όμορφος!! ΜΥΡΤΏ συγκεντρωσου...δεν πρέπει να σου αρέσει!

Μ: Θ-θες κ-κατι;; γαμωτο μην τραυλιζεις.

Α: Αυτό που έκανες σήμερα στο σχολείο θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Αν τολμήσεις και ξανά απλώσεις το χέρι σου πάνω μου δεν θα έχεις καλή κατάληξη. Το καταλαβες; μου είπε κοιτώντας με πάρα πολύ θυμωμένα!

Μ: Βγες έξω ΤΏΡΑ που ήρθες εδώ για να με απειλήσεις μαλακα. Μην με ξαναενοχλησεις, παράτα με ήσυχη!

Α: Δεν κατάλαβες κοριτσάκι εμείς τώρα αρχίζουμε δεν πρόκειται να σε αφήσω ήσυχη. Αυτό που έκανες θα το μετανιώσεις πίκρα. μου είπε και έφυγε από το δωμάτιο.

Αφού ηρέμησα λίγο βγήκα από το δωμάτιο και κατεφθηνθηκα προς το σαλόνι όπου με περίμενε η κυρία Μαρία. Ευτυχώς ο Άρης δεν βρισκόταν εκεί. Η κυρία Μαρία μου εξήγησε τις δουλειές που θα έπρεπε να κάνω και μου έδωσε την στολή που θα έπρεπε να φοράω για τις ώρες που θα δούλευα. Είναι μια μαύρη αρκετά κοντή στολή με άσπρο γιακά και λίγο ανοιχτό ντεκολτέ. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι να την φορέσω και ειδικά στο ίδιο σπίτι στο οποίο θα κυκλοφορεί και ο Άρης αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.

Η μέρα πέρασε γρήγορα. Κλείστηκα στο δωμάτιο μου μιας και θα ξεκινούσα από αύριο κανονικά δουλειά. Έπεσα στο κρεβάτι μου και με πήρε κατευθείαν ο ύπνος!! Αύριο θα ήταν μια δύσκολη μέρα!

Γειά σας και ναι το ξέρω έχω πολύ καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο αλλά έχω πολύ διάβασμα!! Πως σας φαίνεται το σημερινό κεφάλαιο? Λίγο μικρό αλλά υπόσχομαι το επόμενο να είναι μεγαλύτερο. Λοιπόν είδαμε ότι η Μυρτώ μάλλον αρχίζει να ερωτεύεται τον Άρη...ή μήπως όχι? Ο Άρης είναι τόσο μαλακας όσο φαίνεται? Τι πιστεύεται! Τα λέμε στο επόμενο!

Φιλάκια , Ελισάβετ! !❤❤

Δύσκολη Επιτυχία!!!Where stories live. Discover now