Κεφάλαιο 21

234 29 40
                                    

《 Είμαι ερωτευμένος μαζί σου.》 Αυτή η πρόταση κυριαρχεί τώρα μέσα στο μυαλό μου. Με χτυπάει συνέχεια , κάθε λεπτό που περνάει και εγώ ακόμα κάθομαι και τον κοιτάω σοκαρισμένη. Κάθε λεπτό που περνάει και αυτός περιμένει μια αντίδραση μου! Μέχρι που επιτέλους ξυπνάω από το σοκ και βρίσκω τη δύναμη να του απαντήσω...

《 Κοίτα Ορέστη...νόμιζα ότι η σχέση μας θα ήταν μόνο φιλική. Ο λόγος που φιληθηκαμε ήταν για να κάνουμε τον Άρη να ζηλέψει. Ήξερες τα συναισθήματα μου για αυτόν. Σου είχα μιλήσει....Αυτά που μου είπες μόλις....με φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση...π - πρέπει να φύγω. Τα λέμε.》 Του είπα και αφήνοντας πάνω στο τραπέζι δέκα ευρώ έτρεξα έξω στον δρόμο.

Άρχισα να περπατάω με γρήγορο βήμα μέχρι που... 《 Μυρτώ συγνώμη, γύρνα πίσω. Να μιλήσουμε.》Ο Ορέστης με ακολουθούσε. Άρχισα να τρέχω ακόμα περισσότερο...το μυαλό μου δούλευε πειρετωδως...δεν μπορούσα να τον αντιμετωπίσω τώρα. Συνέχισα να τρέχω με περισσότερη δύναμη και κοίταξα πίσω μου. Ο Ορέστης ακόμα με ακολουθούσε. Έτρεχε και αυτός. Γύρισα πάλι μπροστά το κεφάλι μου και πέρασα ένα μεγάλο δρόμο. Τα αυτοκίνητα κόρναραν...Μέχρι που άκουσα ένα συνεχόμενο κορναρισμα και λάστιχα να γδέρνουν το δρόμο. Πάγωσα στη θέση μου και έκλεισα τα μάτια σφιχτά. Νόμιζα ότι με χτύπησε όμως όταν τα ξανά άνοιξα και κοίταξα πίσω νου είδα.... τον Ορέστη πεσμένο στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος και μια νταλίκα σταματημένη μπροστά του. Κόσμος άρχισε να μαζεύεται γύρω του και κάποιος κάλεσε ασθενοφόρο.

《 Ορεστηηηηηηηηηη.》 Φώναξα όσο πιο δυνατά μπορούσα και έτρεξα προς το μέρος του. Έπεσα πάνω του με δύναμη ενώ δάκρυα έπεφταν βροχή στα μάγουλα μου. Τα ρούχα μου είχαν γεμίσει αίματα αλλά δεν με ένοιαζε. Τον πήρα αγκαλιά και άρχισα να κλαίω ακόμα δυνατότερα.

Δύσκολη Επιτυχία!!!Where stories live. Discover now