Κεφάλαιο 13

313 44 7
                                    

Μεριά Άρη :

Ήμουν στο μπάνιο όταν άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Φόρεσα μια πετσέτα γύρω από το σώμα μου και βγήκα από το μπάνιο αθόρυβα! Αυτό που αντίκρισα με έκανε να γουρλωσω τα μάτια...η Μυρτώ πεσμένη στα τέσσερα μάζευε κάτι πράγματα που είχαν πέσει από το γραφείο μου. Έχει πολύ ωραίο... Λίγο πριν σηκωθεί άρχισα να σφυρίζω! Γύρισε και με κοίταξε με τα πανέμορφα ματάκια της! Νομίζω ότι την τρόμαξα λίγο! Μετά από λίγο το βλέμμα της έπεσε πάνω στους κοιλιακους μου και έμεινε καρφωμένο εκεί. Το ξέχασα ότι φορούσα μόνο τη πετσέτα. Χαμογέλασα πονηρά και την ρώτησα αν της αρέσει αυτό που έβλεπε. Όταν μου απάντησε ότι έχει δει και καλύτερα νευρίασα. Πήγε να φύγει αλλά την εμπόδισα! Την κόλλησα στον τοίχο. Με κοιτούσε με αυτά τα υπέροχα καταγάλανα μάτια που δεν μπορούσα να αντισταθώ...πλησίασα τα χείλη της όσο περισσότερο γινόταν. Ήθελα τόσο να την φιλήσω αλλά δεν πρόκειται να της κάνω την χάρη. Ξέρω οτι με θέλει αλλά είναι πολύ πεισματάρα και δεν λέει να το παραδεχτεί. Όταν κατάφερε να φύγει τελικά από το δωμάτιο άρχισα να χαζό γελάω.
Είναι τόσο όμορφη. Όταν χαμογελάει νιώθω ότι φωτίζεται όλος ο κόσμος. Πάντα το ένιωθα ακόμα και όταν την κορόιδευα. Ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για να την διώξω μακριά μου. Ξέρω ότι θα την πληγώσω και αυτό δεν το θέλω σε καμία περίπτωση. Όταν νευριάζει είναι τόσο σεξι. Όταν κοκκινίζει γίνεται τόσο γλυκιά. Όταν κλαίει φαίνεται τόσο ευάλωτη. Μπορεί να μεταμορφωθεί από την ευάλωτη αυτή κοπέλα σε μια κοπέλα φωτιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και αυτό είναι που με τρελαίνει σε αυτή. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω να τη σκέφτομαι. Δεν πρέπει να αφήσω τα συναισθήματα μου ελεύθερα. Πρέπει να μην τις τα δείξω. Είναι αδύνατον όμως αφού ζούμε πλέον και στο ίδιο σπίτι. Τώρα ειδικά που άλλαξε και εμφάνιση δεν νομίζω να μπορέσω να κρατηθώ για πολύ μακριά της!!!!

Μεριά Μυρτώ :

Έφυγα γρήγορα από το δωμάτιο του και μπήκα στο δικό μου. Έπεσα στο κρεβάτι με φορά και έκλεισα τα μάτια μου σφιχτά. Τι μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος? Γαμωτο είναι τόσο όμορφος. Είναι ο μόνος που με κάνει να χάνω τα λόγια μου με ένα του βλέμμα και πλέον είναι και ο μόνος που μπορεί να με πληγώσει με τα λόγια του. Γιατί με ενδιαφέρει τόσο πολύ η γνώμη του? Αχ είναι τόσο όμορφος. Από τη μία είναι ένας κόπανος που μου κάνει τη ζωή δύσκολη και το μόνο που θέλει είναι να με κάνει να αισθάνομαι κατώτερη. Από την άλλη όμως μπορεί να γίνει ο ποιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο. Όταν νοιάζεται παρόλο που δεν το λέει και όταν κοκκινίζει χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Γιατί μου το κάνει αυτό? Αρκετά δεν με έχει πληγώσει? Τι θέλει από εμένα? Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Φοβάμαι πως όλα αυτά είναι απλά ένα παιχνιδάκι με τους φίλους του για να με ξανά πληγώσει. Μακάρι να μπορούσα να τον εμπιστευτώ και να είναι σίγουρη για τα δικά του συναισθήματα. Αλλά δεν μπορώ. Όταν με πλησίασε σήμερα στο δωμάτιο η αναπνοή μου κόπηκε και το αίμα σταμάτησε να κυλάει στις φλέβες μου. Η μία πλευρά του εαυτού μου ήθελε τόσο πολύ να με φιλήσει αλλά η άλλη όχι. Ο τρόπος που με κοιτά με κάνει να λιώνω! Δεν πρέπει να του δείξω τα συναισθήματα μου. Δεν θέλω να ξανά πληγωθω. Δεν ΠΡΈΠΕΙ. Δεν θα το αντέξω!!!

Λοιπόν άλλο ένα κεφάλαιο ανέβηκε! Συγνώμη για την καθυστέρηση απλά δεν είχα καθόλου έμπνευση αυτές τις μέρες. Είναι μικρό αλλά έχουμε τα συναισθήματα και των δύο αυτή τη φορά. Ποια λέτε να είναι η συνέχεια? Τώρα που αποφάσισαν να απομακρυνθουν ποια λέτε να είναι η κατάληξη? Αφήστε αστεράκι αν σας άρεσε το κεφάλαιο και σχόλια για τη γνώμη σας καθώς και για ιδέες για την συνεχεια!!!
Φιλάκια πολλά, Ελισάβετ! ❤

Δύσκολη Επιτυχία!!!Where stories live. Discover now