Κεφάλαιο 15

309 36 9
                                    

Το επόμενο πρωί :

Έχω την εντύπωση ότι ο Άρης με αποφεύγει.  Σήμερα το πρωί δεν με χαιρέτησε καν και έφυγε μόλις κατέβηκα στην κουζίνα κατευθείαν για το σχολείο. Από τη μία με βοηθάει αυτό στο να τον ξεχάσω αλλά από την άλλη στεναχώριεμαι γιατί όπως φαίνεται οι υποψίες μου ήταν αληθινές. Ο Άρης δεν αισθάνεται τίποτα για μένα! Είμαι απλά ένα ακόμα από τα παιχνίδια του!

Ξεκίνησα για το σχολείο μην έχοντας καθόλου διάθεση. Σε όλη τη διαδρομή ήμουν εντελώς χαμένη στις σκέψεις μου όταν ξαφνικά με έβγαλε από αυτές ο θόρυβος των λάστιχων αυτοκινήτου όταν φρενάρει απότομα...και ναι όπως μαντέψατε ένα αυτοκίνητο μόλις πήγε να με πατήσει! Ωραία ξεκίνησε η μέρα...Ελπίζω να διακρινατε την ειρωνεία μου!

Ενώ ακόμα δεν είχα συνερθει από το σοκ βγαίνει ο οδηγός από το αυτοκίνητο και με πλησιάζει τρομαγμένος.  Λογικά ο άνθρωπος! Εγώ θα μου έριχνα καντήλια αυτή τη στιγμή. Μμμ ωραίο παιδί είναι.  Ψηλός με κάστανα μαλλιά και κάστανα μάτια. Όχι σαν τον Άρη βέβαια αλλά είναι και αυτός μια χαρά παιδί.  Μάλλον θα είναι γύρω στα δέκα εννιά!

- Είσαι καλά , μήπως σε χτύπησα? " με ρώτησε όταν πλέον έφτασε κοντά μου"

- Είμαι μια χαρά.  Μην ανησυχείς άλλωστε εγώ έφταιγα.  Έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική! " του απάντησα χαμογελώντας"

Μου χαμογέλασε και αυτός! 

- Χαίρομαι που είσαι καλά! Είμαι ο Ορέστης! " μου συστήθηκε "

- Είμαι η Μυρτώ, χάρηκα!

Λοιπόν Μυρτώ τι θα έλεγες να πηγαίναμε για κανένα καφέ? Να γνωριστούμε και καλύτερα , άλλωστε στο χρωστάω αφού παραλίγο να σε σκοτώσω αν το καλό σκεφτείς! " μου πρότεινε "

- Ναι φυσικά να κανονίσουμε. Θα χαρώ πολύ να ξανά βρεθούμε. " του είπα χαμογελώντας"

Πρέπει να προχωρήσω δεν θα κάτσω να σκέφτομαι τον Άρη όλη μέρα!

- Ωραία αυτός είναι ο αριθμός μου! "  μου είπε και μου έδωσε ένα χαρτάκι"
- Τα λέμε κούκλα! " μου είπε και μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο"

Δύσκολη Επιτυχία!!!Where stories live. Discover now