Κεφάλαιο 25

197 20 27
                                    

《 Μυρτώ , σου αρέσω;》

Και τώρα τι να του απαντήσω....μου αρέσει...πολύ....πάρα πολύ...αλλά...Φοβάμαι....

Δεν ξέρω τι να κάνω. Τι να του πω;

Το αποφάσισα. Θα σταματήσω να κρύβομαι...θα το ρισκάρω...

《 Ναι , μου αρέσεις...》 Του είπα σκύβοντας το κεφάλι ελαφρά.

Ένα μεγάλο χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο του Άρη. Με το δάχτυλό του άγγιξε το πιγούνι μου και σήκωσε το κεφάλι μου έτσι ώστε να τον κοιτάω ίσια στα μάτια.

《 Και εμένα μου αρέσεις ΜυρτώΜου είπε κοιτώντας με βαθιά μέσα στα μάτια.

《 Άρη , δεν  θέλω να ξανά πληγωθώ και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι. Ελπίζω μόνο να λες την αλήθεια!》

Το φιλί που δώσαμε λίγο πριν ήταν το καλύτερο που έχω  δώσει πότε στην ζωή μουΕίμαι ερωτευμένος μαζί σου Μυρτώ...δεν αντέχω να σε βλέπω με άλλους...δεν αντέχω στη σκέψη ότι κάποιος άλλος θα σε αγγίζει....για αυτό είχα χτυπήσει τόσο άσχημα τον Ορέστη...δεν μετάνιωσα που τον χτύπησα...μετάνιωσα μόνο που σε έκανα να κλάψεις. Δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις...άφησε με να σε προστατέψω... Μυρτώ θες να γίνεις το κορίτσι μου;》

Τα λόγια του Άρη με συγκίνησαν πολύ.  Το βλέμμα το έδειχνε ειλικρίνεια αλλά ακόμα δίσταζα... Ξέρεις κάτι;; Τι έχω να χάσω...το πολύ πολύ να ξανά πληγωθώ...και το πολύ πολύ να δώσω τέλος στη ζωή μου...τέτοια που είναι ούτως ή άλλως...

《 Ναι Άρη...θα γίνω το κορίτσι σου!》

Πετάχτηκε σαν ελατήριο από την καρέκλα και με σήκωσε στα χέρια του κάνοντάς με σβούρες

Πετάχτηκε σαν ελατήριο από την καρέκλα και με σήκωσε στα χέρια του κάνοντάς με σβούρες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( κάπως έτσι τέλος πάντων 😂)

Και μετά με φίλησε γλυκά στο στόμα...το φιλί ήταν πιο ωραίο από το προηγούμενο. Με φιλούσε γλυκά σαν να μου έλεγε ότι είμαι δική του!

 Με φιλούσε γλυκά σαν να μου έλεγε ότι είμαι δική του!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Είσαι δική μου τώρα...κάνεις δεν πρόκειται να σε ξανά πληγώσει μωρό μου!》

Μου είπε σταματώντας το φιλί μας και κοιτώντας με βαθιά στα μάτια. Του χαμογέλασα και τον αγκάλιασα με όλη τη δύναμη μου!!

《 Ναι , μόνο δική σου...και εσύ μόνο δικός μου...αν δω καμία τσουλίτσα να σου την πέφτει θα γίνει χαμός!》

Ο Άρης γέλασε και με έσφιξε περισσότερο στην αγκαλιά του.

《 Μόνο εσένα θέλω μωρό μου!》
           

               ..............................

Το ξέρω ότι θέλετε να με σκοτώσετε για αυτό σας λέω ότι μετακόμισα...σε άλλη χώρα οπότε μην κάνετε τον κόπο να έρθετε μέχρι το σπίτι μου! 😂

Συγνώμη ειλικρινά που έχω τόσο καιρό να ανεβάσω κεφάλαιο αλλά έλειπα σε διακοπές στο χωριό μου και το ίντερνετ εκεί ανύπαρκτο σχεδόν! Το πως άντεξα τρεις βδομάδες εκεί ούτε εγώ το ξέρω!

Επίσης συγνώμη που το κεφάλαιο είναι τόσο μικρό αλλά έχω ξεμείνει από ιδέες...Μην ανησυχείτε όμως το επόμενο θα είναι μεγαλύτερο και ελπίζω να ανέβει σύντομα! 

Κάτι άκυρο τώρα....έχει καμία από εσάς We heart it ;; Αν ναι θα ήθελα να μου πείτε το προφίλ σας να ρίξω μια ματιά... Εγώ λεγομαι Gymnastics/ Martial arts ♡....αν θέλετε κάντε με follow θα ανταποδώσω! 

Τώρα αν δεν έχετε We heart it σας προτείνω να το κατεβάσετε. Είναι μια τέλεια εφαρμογή που περιέχει αμέτρητες φωτογραφίες που θα σας φανούν χρήσιμες για τα βιβλία σας. Εγώ προσωπικά από εκεί βρίσκω όλες τις φώτο που υπάρχουν στα βιβλία μου!!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας! Πατήστε το αστεράκι αν σας άρεσε και αφήστε σχόλια!!!

Φιλιά Ελισάβετ! ❤

Δύσκολη Επιτυχία!!!Where stories live. Discover now