DETAY-10

2.6K 61 2
                                    

Bu bolum +10 içerir 😂.
Neyse iyi okumalar (fesatlar..)

Savas

Eve gelmiştik. Nazli motordan indi ve kapıya doğru yürümeye başladı. Bende peşinden gittim ve anahtarla kapiyi açtım. Içeri girip isiklari yaktı Nazli. Sonra yukarı çıktı ve dolabini açıp içinden kıyafetlerini almaya çalıştı. Bense elini tutup onu engelledim. Onu kendime dondurdum. Bana anlamaz gözlerle bakıyordu. Onun üstüne giderek duvara yaslanmasini sağladım. Kalbinin yaşadığı heyecanı hissedebiliyordum. Ona daha çok yaklaştım sanki mümkünmüş gibi. Yuzumu yuzune yakinlastirdim ve dudaklarına fisildadim.

"Bence hiç yeni kıyafetler giyme"

Nefes alis-verisleri duzensizlesmis ve gozlerini kapatmisti.

"Aç o gece gozlerini"
Dedim kısık ve tutku dolu bir sesle. Yavaşça acti gözlerini ve benim gözlerime kenetledi.

"Hazır misin?"

"H-hazirim"
Dedi eminlikle. Elimi omzuna koydum ve tisortunun askisini yavaşça indirdim. Açıkta kalan omzuna minik bir opucük kondurdum. Geri çekildim ve diğer askisini da indirip oraya da bir öpücük kondurdum. Sonraysa tisortunu o güzel vucudundan ayırdım. Ellerimi bel bölgesinde gezdirdim. Huylanmis olmalı ki biraz gerildi.

"Gerilme ama"
Dedim yine tutkuyla. Sonra o cilek dudaklarina gitti gozlerim. Sonundaysa dudaklarimizi bulusturdum. Nazikçe opuyordum. Tutkuyla...
Onu yavaşça öperken pantolonunun düğmesini açtım. Yavaşça aşağı doğru çıkardım. Dudaklarimi ayırdım yavasca ondan. Sonra dustu pantolonu kendi kendine. Artik o essiz vucudu gozlerimin onundeydi. Dudaklarina opucuk kondurup biraktim dort kere. Sonra ellerinden tutup yatağa doğru götürdüm onu. Yavaşça yattı yatağa. Bende ustumdekileri cikardim. Ikimizinde sadece ic camasirlari vardi. Agirligimi ona vermeden ustune ciktim. Nefes nefeseydi. Heyecanlıydı. Birazda korku hissi vardı.

"Kendini kasma"
Dedim azimle. Oysa bana cevap olarak dudaklarını dudaklarima bastirmisti. Ensemden tutarak kendine daha da bastirmisti. Onu diklestirdim ve sutyenini yavaşça ondan çıkardım. Suan o muazzam vucudu gozumun onundeydi. Onu tekrar yatirdim ve dudaklarından ayrılarak ona son kez izin istermiş gibi baktim. Gözleri beni onaylayinca ic camasirlarimizdan da kurtuldum ve artık tamamen onumdeydi o. Öncede birlikte olduk ama suan kendisi de istiyordu. Karsilikliydi bu sefer.

"Seni seviyorum" diyerek yine dudaklarına yapistim ve yavaşça içine girmeye basladim. Dudagimi ısırıp inilti çıkardığında ve ellerine baktigimda çarşafı siktiginda caninin yandığını anladım.

"Nazik olmaya calisicam ama sadece calisicam"
Pis bir gulus attım ortaya. Ama Nazli cevap vermemişti. Sadece bu ani yaşıyordu. Bense tekrardan içine girdim. Sesli bir şekilde kendini tutmaya çalışarak bagirdiginda biraz sert olduğumu anladim ama ne yapiyim kendimi tutamiyorum.

"Özür dilerim"

"Sorun değil. Gerçekten"
Dedi gülmeye çalışarak.

"Nazli-"

"Savas hadi"
Dedi kendini tutmaya çalışarak tekrar.

Şimdiden terlemisti. Ama ben sana, bana alışması sevgiyle ogreticem küçük ama olgun kiz..





Kısa oldu ama sizin için en azından yayınlamak istedim. Zamanım yok. Neyse umarım beğenirsiniz....

DETAYWhere stories live. Discover now