mckenzie kalesi.

24.2K 1.2K 8
                                    

Sabah erken saatlerde uyanmıştı alec, jack ile birlikte askerleri kontrol ediyordu.
"Bu öğlen kaleye varmış olucağız karın umarım çabuk alışır inatçı birine benziyor."dedi jack ,alec güldü.emma gerçekten inatçıydı.
"Alışacak jack başka yolu yok gitmesine asla izin vermem"
Alec kararlıydı hiç bir güç emma yı ondan alamazdı artık
"Karını uyandır artık yola çıkalım"
"Gerek yok leydim kendi uyanmış"çadıra doğru baktıklarında emma uyanmış ve çoktan hazır görünüyordu.üzerinde zümrüt yeşili bir elbise vardı.saçlarını elbisesiyle uygun bir renk kurdeleyle ensesinde bağlamış sağ omuzundan aşağı bir şelale misali bırakmıştı dekoltesiz olmasına rağmen elbise alec i rahatsız etmişti omuzlarından beline kadar oturuyordu belinin incecik hatları kalçasının kıvrımları yürüdükçe ortaya çıkıyordu at binmek için uygundu fakat yürümek için değildi şimdiden bir kaç asker işini bırakmış emmayı hayranlıkla izliyordu.alec öfkeyle herkes işini bitirsin diye bağırmasıyla askerler işine dönmüş emmada sinirle kendine bakıyordu.
Alec emmanın yanına doğru hareket ettiğinde emmada ters yönde atına doğru gidiyordu.
Günaydın güzelim bugün yolumuz uzun seni yormamak için dikkat ediceğim diyerek atının burnunu okşadı ve boynunda öptü.alec arkada bu manzarayı izliyordu.atın yorulmayacak zaten benim atıma bineceksin leydim dedi emma arkasını döndüğünde alec ile burun buruna geldi.bu yakınlık karşısında kıpkırmızı olmuştu.alec bu manzaradan hoşlanmıştı. panikle geriye kaçtı emma, sinirle "beni mi dinliyorsun gizlice" diyerek azarladı".leydim karımsın artık aramızda gizli birşey asla olmayacak unutma "dedi ve elini tutup öptü.emmanın eli sanki alev almıştı.itiraf etmesede heyecandan ölebilirdi.
"kendi atım var seninle gelmeyeceğim" dedi bu çocukça tepki alec i güldürmüştü".üzgünüm leydim ama kaleme yanımda gireceksiniz ve itiraz etmeye devam edersen inanki her zaman bu kadar kibar olmam "diyerek bir anda emmayı omuzuna attı ve atının yanına gitti.emma şoktaydı."bırak beni kaba adam ben bir leydiyim bu şekilde davranamazsın bana" diye bağırıyordu."bağırmayı bırak kadın bu şekilde giyinmeseydin tek binmene izin verebilirdim ama artık çok geç" dedi gür bir ses ile alec atının yanına vardı ve tek hareketle emma yı ata bindirdi kendide arkasına yerleşti.bu yakınlık tehlikeliydi özellikle alec için yıllarca bu kadının hayaliyle yaşamıştı.ona sahip olmayı herşeyden çok istiyordu.

ona sahip olmayı herşeyden çok istiyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Küçük Leydim(efsane Leydiler Serisi 2)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now