londra

10.8K 725 4
                                    

"nerdesin emma"alec in günlerdir düşündüğü tek şeydi bu. Artık sabrı tükenmişti. Onsuz nefes alamıyordu. Günlerdir yemek yememiş uyumamıştı.odasında oturup günlerdir yaptığı gibi düşünüyordu sadece.düşüncelerinde kaybolmuşken birden kapı çalmıştı.
"lordum"
"içeri gel jack"jack alecten mektup alır almaz yola çıkmış emmanın kaybolduğunu geldiği gün öğrenmişti. Oda hanımı için endişeliydi ve günlerdir bağlantılarını kullanıp emmanın yerini aratıyordu. Ve sonunda öğrenmişti.
"lordum yerini buldum"alec aniden yerinden kalkmıştı.

"anlat jack nerdeymiş nasılmış"

"sakin ol alec baronun yanında londradaymış"alec bir adım geriye çıkmış ve doğru duyup duymadığını anlamaya çalışıyordu.

"londra mı"

"evet orda bir evi varmış ve emma da iyi durumdaymış" alec rahat bir nefes almıştı sonunda.emmayı aramak için ilk olarak williamın evine gitmişti ama orda olmadığını gördüğünde yıkılmıştı.o günden sonra her yerde aratmış ama bir iz bulamamıştı.sonunda izini bulmuştu.

"hemen hazırlan gidelim"

"peki lordum ama orda nasıl yapıcaz sonuçda orası ingiltere"jack haklıydı ama gidecekti.birlikte arthurun yanına gittiler.

"emma londradaymış arthur"arthurda çalışma odasında emmayı düşünüyordu. aniden yerinden kalkmıştı.oda emmayı merak ediyordu.abisinin emanetiydi öz kızı gibiydi emma ona birşey olmasına dayanamazdı.

"kraliçeye mektup yazdım alec istememiştin ama mecburdum"aniden konuşmuştu arthur, alecin kızmasında çekiniyordu aslında.

"olan olmuş artık arthur hem bu sayede ingiliz kraliçede öğrenir bir yardımı olur"alec haklıydı her yardıma ihtiyacı vardı.bir ingilizin bile yardımına muhtaçtı. emmayı tehlikeye atmadan getirmeliydi iskoçyaya.

"hazırlan jack sabah yola çıkıcaz"alec arthuru selamlayıp hızla odasına çıkmıştı ve hazırlığına başlamıştı.sabah jack ve güvendiği iki askerini alıp gidecekti.yola çıkmadan biraz dinlenmeye ihtiyacı vardı gücünü toplamalıydı.yatagına uzandı, emmayı hayal etti ona dokunmayı öpmeyi o kadar çok özlemişti ki bu gece alec için uzun olacaktı.biran evvel sabah olmasını ve yola çıkmayı istiyordu.

Emma ise williamın kalesinde bir gece kalmıştı sabah gün ağırmadan uyandırılmış arabaya bindirilmişti.

"nereye gidiyoruz william" baron emmanın elini tutmuş öpüyordu.emma tiksinerek baktı.

"yeni hayatımıza aşkım"emma ağlamamak için zor dayanıyordu.alec i özlemişti. Alecinde onu özlediğine emindi. Şimdi nasılda perişandı alec bunu düşünmek bile emmanın kalbini kırıyordu.

"nereye gidersek gidelim alec gelicek"william öfkeyle kalkmış ve bileğini tutmuştu emmanın.emmanın canı yanıyordu.

"asla sen benimsin emma bulamıyacak bizi"tıslar gibi konuşuyordu william.emma ise korkudan titriyordu.bebeğinin sağlığı için bu deli adama katlanıcaktı alec gelene kadar.

4 günlük yolculuk sonunda londraya varmışlardı.emma arabanın penceresinden londrada olduğunu anlamıştı.ufak bir kızken buraya gelmişti amcasıyla.
Ufak bir malikanenin önünde durmuşlardı.burası williama annesinden kalmıştı.çok az kişi biliyordu.umutsuzluğa kapılmayacaktı emma.
Yavaşça indi ve yeni hapishanesine bakıyordu.
"yeni evine hoşgeldin"william şeytanca bir gülüşle emmaya bakıyordu.

"

Küçük Leydim(efsane Leydiler Serisi 2)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now