kıskançlık..

21.5K 1.2K 12
                                    

Eva,emma ve alec bir süre birlikte oturdular

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eva,emma ve alec bir süre birlikte oturdular.eva nın bitmek tükenmek bilmeyen sohbeti artık alec i yormuştu."eva sen odana çık ve dinlen emma ve benim çiftçileri ziyaret etmemiz gerek."emma tamamen unutmuştu at gezisini."lordum izin verirseniz hazırlanmak istiyorum bu şekilde ata binemem"alec emmaya baktı ve emma haklıydı bu şekilde emmanın değil dışarı odasından bile çıkmasına izin vermemeliydi.insanların emmaya bakması alec i delirtiyordu.emma güzelliğiyle hep göz önündeydi..alec son beş yıldır sürekli emmayı izletmişti.her talibini bir şekilde engellemeyi başarmıştı.bazen para bazende kaba kuvvetle.artık bunlara gerek yoktu meleği yanı başındaydı ve onundu, kimse hatta hiç kimse emmaya o gözle bakmaya cüret edemezdi. emma için gözünü bile kırpmadan adam öldürebilirdi.
"Alec .."
Alec kendine seslenen evanın sesiyle düşüncelerinden sıyrıldı."yıllarca onu beklemenin saçmalık olduğunu düşünmüştüm ama yanyana sizi gördüğümde doğru karar verdiğini gördüm abi.umarım emmada içindeki savaşı bitirir ve aşkını kabul eder"
"elinde sonunda aşkımı ve kalbimi kabul edecek eva, ama zamana ihtiyacı var gerekirse sonsuza kadar beklerim yanında olması bile yeter"
Alec in aşkı tarifsizdi.eva bunları alec in ağzından duyduğu için hem şaşkın hemde mutluydu
Emma alec in ilacı olcaktı ve alec i uzun zamandır ilk kez bu kadar mutlu ve huzurlu görüyordu eva.
Emma heyecanla kahverengi binici elbiselerini giydi.ata bineceği için çok mutluydu amcası ile ara sıra arazide at binerlerdi.diğer günler ise kimseye haber vermeden seyisi kandırır atınıyla özgür saatler geçirirdi.o günler aklına gelince emma hüzünlendi.amcası,lucy yengesi ve küçük matt nasıldı acaba merak ediyordu akşam yatmadan bir mektup yazmaya karar verdi.
Emma hazırlanmış tam odadan çıkacakken saçlarının açık olduğunu farketti.hızlıca saçlarını tepesinden at kuyruğu şeklinde bağladı ve koşarcasına konuk odasına girdi.
"ben hazırım lordum"alec arkasına dönmüş güzel karısını inceliyordu.üzerindeki kahverengi elbise at binmek için uygundu ayakkabılarını arthur amcası özel yaptırmıştı bunu alec ilk bakışta anladı.
Alec in bakışlarında bir hoşnutsuzluk vardı ki bunu emma farketmişti.
"lordum uygun olmayan nedir"emma eğilmiş kendini kontrol ediyordu.ama hiç bişey göremedi sorar gözlerle alec e bakıyordu.
"saçlarınız leydim "
"saçlarımmı"
Alec emma odaya girdiğinden beri gözlerini güzel yüzünden ince öpülesi boynundan alamıyordu.okadar güzeldi ki başkalarıda bunu farkedecekti buda alec in kıskançlıktan delirmesine yeterdi.
"boynunu kapa "dedi alec kızgınlıkla
"ama neden"emmada öfkeleniyordu artık,eva müdahale etmesi gerektiğini anladı."bunu tak emma çok yakışıcak hem üşümezsinde" dedi ve şalını ona verdi.emma teşekkür ederek aldı ve boynuna sardı.
"memnunmusunuz"
"evet şimdi gidelim" alec hızla odadan çıktı.eva emmaya göz kırptı ve emma koşarak alec in peşinden gitti.

Küçük Leydim(efsane Leydiler Serisi 2)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now