küçük köy..

24.8K 1.3K 7
                                    

Emma alec in atına bindiğinden beri ona değmemek için büyük mücadele vermişti.fakat artık dayanacak gücü kalmadığını anlayınca yavaşça alec e yaslandı.alec sonunda pes edeceğini biliyordu.saatlerdir at üstündelerdi ve hiç mola vermemişlerdi.kendisine yaslanmasını teklif etmişti aslında ama emma bunu kesin bir dille reddetmişti.emma gördüğü en inatçı kızdı.bunuda iskoç tarafına bağlıyordu.emmanın babası bir iskoç soylusu olmasına karşın annesi ingilizdi.inatçılığı gururuyla tam bir iskoçken güzelliği ve zarafetiyle bir ingiliz leydisiydi.diğer kadınlardan uzundu emma ,uzun ve biçimli bacaklara sahipti.hele o saçları gün ışığında peri kadar güzel gösteriyordu kokusu alec i kendinden geçirecek kadar güzeldi.yol alec için artık eziyet olmuştu.hiç bir kadını bu kadar arzulamamıştı.erkekliği artık sızlıyordu ama çaresizce onun kendine gelmesini bekleyecekti incinmesini üzülmesini asla istemiyordu.

"Daha gelmedik mi sırtım ağrıdı"
Alec hayal dünyasından çıkmıştı bu yakarışla.
"Bu tepeyi geçince varmış olucağız zaten mckenzie topraklarındayız"dedi
Emma ilkkez etrafa bakıyordu.yol boyu alec e dokunmamak için gösterdiği çaba sonuçsuz kalıp yaslanınca utançla sadece ellerine bakmıştı.
Ve şimdi etrafı izliyordu.Çok güzeldi burası uçsuz bucaksız yemyeşil bir araziydi ilerde bir kaç köylü koşarak yanlarına geliyordu.. Diğer köy halkıda evlerinden çıkıp beylerini selamlıyorlardı.insanlar alec i seviyordu bunu görebiliyordu emma ,alec te insanların saygısını kabul ederek attan indi ve onuda indirdi.
"Geldik mi"dedi emma
"hayır leydim insanların sıcak karşılamasını görüp geçmek istemedim biraz dinlenip devam edelim" dedi alec daha sonra jack ile yürüdü

Emma..

öylece arkada kaldım.bu kaba adam beni unuttu resmen az sonra birinin eteklerimi çekiştirdiğini hissettim dönüp bakmıştım ki ufak bir erkek çocuğu masmavi gözleriyle bana bakıyordu.
"sen bir melek misin saçların çok güzel "bende eğilip küçük çocukla aynı seviyeye gelip"teşekkür ederim "dedim daha sonra küçük çocuk "benim adım terry buyda benim evim gel bizimle kal benimle evlen olur mu" dedi okadar sevimli konuşmuştu ki ilk kez sesli bir şekilde gülmüştüm bana matt hatırlattı aşağı yukarı aynı yaştalardı.tam birşeyler söylecektimki o geldi.
"küçük delikanlı bu olmaz leydi benimle evli "dedi alec bir an döndüm ve ona baktım oda gülüyordu.bu adam gülerken bu kadar yakışıklı olmak zorunda mı diye düşündüm.kaba bir görüntüsü vardı gözleri saçlar kadar koyuydu ama bakışları niye bu kadar sert ki

Emma alec in sesiyle bir anda kendine geldi

"Seni yalnız bırakmaya gelmiyor şimdiden kendine hayranlar bulmuşsun "dedi muzipçe"güzel leydilerin hep hayranları olur lordum" dedim alec in kızacağını bile bile öylede oldu beni kendine çekti ve gözlerimin içine bakarak" sana hayran olacak adam ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Seni yalnız bırakmaya gelmiyor şimdiden kendine hayranlar bulmuşsun "dedi muzipçe
"güzel leydilerin hep hayranları olur lordum" dedim alec in kızacağını bile bile öylede oldu beni kendine çekti ve gözlerimin içine bakarak" sana hayran olacak adam ölü adam leydim bana ait olana kim el uzatırsa sonu ölüm" dedi sinirli bir şekilde ve sonra elimden tuttu ve bir evin içine girdik.
Ev halkı koşuşturarak yiyecek birşeyler hazırlıyordu.bende yardım etmek istediğimde çok şaşırdılar
"Hanımım olmaz siz beyin eşisiniz size hizmet etmek bir şeref "dedi yaşlı kadın bense inatla ısrar edince ekmek kesmeme izin verdi. amcamın evindeykende ara sıra aşçıya yardımcı olurdum bundan da keyif alırdım.işe yaradığımı hissetmemi sağlardı bu durum.alec bir yandan sohbet ediyor diğer yandan da sürekli beni izliyordu.yemekler konmuştu alec in yanına oturdum.kulağıma "o nazik leydiler gibi oturup beklemiyorsun" dedi.bende önüme bakarak "bilmediğiniz çok farklı yönlerimde var lordum "dedim alec bir kahkaha attı herkes bize bakıyordu ve o an gerçekten utanmıştım.
Yemek için teşekkür ettikten sonra küçük terry i öptüm kaleye davet ettim ve yola çıktık.yine alec in önünde eziyet başlamıştı.neyseki yarım saat sonra kale önümüzdeydi.

neyseki yarım saat sonra kale önümüzdeydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alec....

Yolculuğun bu kadar eziyet olcağını hiç düşünmemiştim.saçları çiçek gibi kokuyor.dokunmak istiyorum ama yapamazdım ürkmesini istemiyorum şuan yanımda bu bile yeter benim için.
Ufak bir köy var biraz soluklanmam gerek attan indim emmayıda indirdim.jack seslenince ona doğru hareketlendim emma geri de kalmıştı tam dönüp yanıma çağıracakken kahkahasını duydum tanrım bu duyduğum en güzel sesti.bir gülüş için dünyaları vereceğimi nerden bilirdimki emma farklıydı içten ve samimiydi ev halkına yardım etmeye çalıştığını görünce gerçekten şok olmuştum ama hoşlanmıştım klanım için mükemmel bir hanım olcağı kesindi.

Küçük Leydim(efsane Leydiler Serisi 2)(TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now