"wake up"

3.3K 403 146
                                    

o gece kenma tamamen kararmış gökyüzünün eşliğinde evine doğru giderken, hâlâ en yakın arkadaşının yaptığı şeyi düşünüyordu.

"nasıl yapabildi?"

"neden yaptı"

"aptalın teki."

tüm bu düşünceler beyninde yankı yaparken, tüm kızgınlığını hızla sürdüğü bisikletinden almaya çalışıyor gibiydi.

bir sevgilisi vardı ve bunu yapan en yakın arkadaşıydı. bu yaptığı asla doğru gelmiyordu. neresinden tutarsa tutsun çözümsüz bir soru işaretiydi.

sonunda eve vardığında ve odasına girip üstünü bile değiştirmeden kendini yatağına bıraktığında eliyle dudaklarını silmeye çalıştı; belki de bunu yaparsa bu his geçerdi ama geçmedi. ne dolu dolu olan gözlerini, ne sinirden kızaran yanaklarını ne de bomboş nefretini.

—•—

"oya." kuroo her zamanki enerjisinin aksine tek nefeslik enerjisiyle, arkadaş grubuna selam vererek kendisi için ayrılmış sandalyesine oturdu.

bokuto onunkinin aksine gürültülü bir şekilde kuroo'nun sırtına vurarak onu selamladı. "oya!"

akaashi ve tsukki sadece kafalarını sallayarak bu saçma selamlamadan geri çekildi.

ardından tek gelip gelmediğinden emin olmak istercesine önce yüzüne, sonra da geldiği yöne bakındılar. çünkü tek başına gelmiş olması garipti.

"senin küçük nerde?" bokuto tek kaşını kaldırarak kuroo'nun yüzüne yakınlaştığında kuroo elini yüzünü itmek için kullandı. "yoksa artık tamamen burayı beğenmemeye mi başladı?"

buraya her geldiğinde asla ilgisini çekmemesine rağmen kenma'yı da getirdiği için başta en yakın arkadaşı olmak üzere diğer arkadaşları da meraklanmıştı.

aslında kenma'nın varlığı ve yokluğu burda aynıydı çünkü daima kuroo'nun kolunun altında telefonuyla uğraşırken konuştuğunu sadece şanslı gününüzdeyseniz görebilirdiniz.

"bilmem. iki gündür konuşmuyoruz."

"NE?"

"şaka yapıyor."

"bazen insanların özel hayatı olmalı. yapışık ikiz gibi gezmeleri saçmalıktı zat—" tsukki diğerlerinin aksine olaya başka bir açıdan baktığında, kuroo ensesine çekinmeden sert bir şaplak attı.

"ağzını dikmeden sus. sadece biraz... garip şeyler oldu."

tsukki mırıldandı, "enseme vurmayı kes."

ardından sadece kuroo konuyu kapatmak istercesine her zamanki saçma tavırlarıyla ortamın enerjisini dağıttı.

lacuna | kurokenWhere stories live. Discover now