Capitolul 4

20.1K 846 62
                                    

Ma pun in pat , si schimb canalele TV-ului intr-una , nu gasesc nimic interesant.Imi apuc telefonul de sub perna si observ ca este 17:36 .Probabil va intrebati de ce nu ma pregatesc pentru intalnirea cu Harry....pai pur si simplu , nu vreau sa fiu inca o fata pe care sa o cucereasca apoi s-o lase.Stiu genul de baieti ( am vazut multe filme) asa ca , nu multumesc.Mai bine dorm si mananc ceva. 

Cobor scarile , si deschid frigiderul , nimic interesant , asa ca ma hotarasc sa ies in oras sa mananc ceva. 

Ma imbrac , ies pe strada si imi amintesc de un local pe care l-am vazut atunci cand Harry m-a adus acasa . Il gasesc intr-un final si intru. Ma duc si comand un sandwich , apoi astept.... 

Observ un baiat si o fata , dar baiatul imi era atat de cunoscut... statea cu doua mese mai in fata. Isi roteste putin capul , apoi observ ca e Harold. Mda ... tocmai ce va spuneam , parea atat de fericit!Cred ca....c-ca sunt g-geloasa?Nooooo nu trebuie sa fiu asa! 

Vad ca vrea sa-si intoarca , capul in directia mea , asa ca apuc un Meniu si mi-l pun in fata. 

Trag cu ochiul si vad ca cei doi porumbei vor sa se ridice si sa plece , asa ca ma ascund foarte repede sub masa. 

Asta a mers destul de bine.Las banii pe masa , imi iau sandwich-ul si ies dupa ei. Se urca in masina lui , eu opresc un taxi si-l pun pe acel barbat sa-i urmareasca. Harry o lasa pe acea fata probabil la casa ei , apoi ca sa veziiii....Pam-Pam se indreapta spre casa mea, ii spun taxi-ului sa se grabeasca pentru a ajunge inaintea lui acolo.Mi-a reusit planul , am ajuns inaintea lui , dar trebuia sa apara imediat , asa ca am apucat un milkshacke din frigider , si cum a intrat , POC! milkshacke-ul era in parul lui, imi trage o privire serioasa apoi spune: 

-Asta este modul tau de a ma primi? 

-Ohhh, scumpule imi pare rau! Am uitat de faina! apoi apuc o punga de faina si i-o torn si pe acasta in cap. 

In acest moment este alb iar eu fug cat de repede pot in camera mea si il aud injurand in spatele meu , apoi ma urmeaza.Inchid repede usa si o incui. 

-Ce naiba te-a apucat!!?? 

-Ohh , de ce nu pui aceasta intrebare blondinei de la restautant?? 

-Despre ce vorbe......Aaaa deci tu erai cea care s-a ascuns sub masa! 

Cum naiba m-a vazut?? 

-Nu ca te-ar interesa , dar 'blondina' aceea era sora mea ! adauga el.

-.... oohhh. 

Apoi deschid usa si-l privesc. 

-Saruta-ma! zice el.

-Ce? 

-Huh? 

-Ce ai spus mai inainte?? intreb eu.

-Ce am spus? 

- 'saruta-ma'! ii repet eu cuvintele.

-Daca spui tu ...! apoi buzele sale se lipesc de ale mele , oh era asa perfect...atat de frumos... nu as vrea sa se termine acest moment... 

Ne 'dezlipim' si un zambet ne lumineaza fetele amandurora.

Bad Boy - Harry Styles FFWhere stories live. Discover now