Capitolul 8

16.7K 696 53
                                    

Niall se facuse mai bine , asa ca medicii s-au hotarat sa-l externeze.Eram atat de furioasa pe Harry ... Ajungand acasa , am vorbit cu mama despre tot , ea consolandu-ma , ma facea sa ma simt mai bine. 

Dupa ce am stat ca o lenesa in pat toata ziua , l-am sunat pe Niall : 

-Heii! 

-Hei! Cum te mai simti? intreb eu.

-Uhm... bine , vanataile inca ma dor , dar o sa ma vindec in curand! 

Acum realizam cat de lipsit de inima putea fi Harry , furia m-a cuprins din nou , dar de aceasta data , mult mai puternica.I-am inchis telefonul lui Niall , m-am imbracat si am iesit din casa , profitand de curajul ce il aveam in mine. Am luat un taxi , si am ajuns la Harold acasa. 

Nu ma obosesc sa bat la usa , pur si simplu dau buzna...nevazand-o pe Gemma ( sora lui Harry) , am urcat direct la el in camera , trantind usa.Am observat in pat , o roscata cu tigarea in mana , dezbracata complet , acoperindu-si trupul cu un cearsaf , iar el era pe terasa.Gelozia mi-a invadat corpul.. 

-Caitlyn!! spune el.

-O cunosti pe asta?! zice tipa roscata.

Harry nu o baga in seama , se apropie de mine , si primul lucru pe care l-am facut , a fost acela de a-l plesni.Isi revine si se uita la mine cu dispret. 

-Ce vrei? intreaba el.

-Sa nu te fi intalnit! Cum ai putut sa-l ranesti? 

Harold parea foarte relaxat , revenind la firea lui de nenorocit , precum la inceput. 

-Altceva? spune el plictisit. 

-Aaa, si inca ceva! si in urmatoarea secunda il pocnesc a doua oara. 

Am iesit din camera cu lacrimi in ochi..cum putea sa fie asa? Acum doua zile ma implora sa discutam , iar acum... Probabil a castigat acel pariu si.. nici nu i-a pasat de mine! Doar m-a folosit , m-a folosit precum folosim servetelele , profitam de ele , apoi le aruncam. Mi-am dat seama ca pur si simplu nu a fost nimic serios intre noi, niciodata.Ies din casa val-vartej , si dau peste Zayn , ce probabil vruia sa vina la Harry . 

-Plangi? intreaba el.

Nu i-am spus nimic , aveam nevoie de un umar pe care sa plang , asa ca l-am luat in brate si am inceput sa suspin. 

-Gata , se va rezolva totul! adauga.

M-a condus acasa , apoi am urcat direct la mine in camera. Am luat o perna mi-am dus-o aproape de fata , apoi am inceput sa plang. Nu vruiam sa ma auda mama. , se ingrijora degeaba. 

Ziua urmatoare l-am vizitat pe Niall , acesta fiind vindecat aproape complet.Adoram zambetul lui , si il adoram pe el . Ma face sa rad si mereu ma face sa uit suferinta.

Luni , Harry si 'roscata' au aparut impreuna la scoala.Aceasta punandu-se in banca mea , ocupandu-mi locul. M-am prefacut ca nu observ , si mi-am gasit loc chiar langa Zayn. Se sarutau mereu , si parca imi provocau scarba . Pana intr-o pauza , cand s-a apropiat de mine si a zis: 

-Draguto , stiu ca suferi dupa Harry , dar acum serios ! Uita-te la tine! 

Imi venea sa-i bag mainile in parul ala fals. Ii raspundeam cu nepasare , si vedeam ca o enerva faptul ca nu ma deranjau cuvintele ei. 

-Vreau doar sa-ti spun sa stai departe de el..este al meu! vrea sa plece , apoi se intoarce si mai adauga.Oh , si apropo , ti-ar sta mai bine cheala! 

Cand am auzit asta , i-am dat replica: 

-Well , pai macar eu nu mi-am tras-o cu jumatate din oras! 

S-a intors cu fata la mine , si m-a impins usor in umar. 

-Sa . Nu . Ma . Mai . Atingi . Niciodata .! tip eu.

Apoi repeta gestul , vazand ca ma enerveaza , a aparut Harold. 

-Rocs , las-o in pace! se aude Harry.

-Pffff , e doar o ... 

Dar Harry a impiedicat-o sa spuna ceva , printr-un sarut... chiar in fata mea . Facea asta intentionat , vruia sa se razbune...nu-l mai inteleg deloc.. 

O fata draguta , blonda cu un pierce in nas a aprut , si si-a varsat 'din greseala' sucul pe cei doi.Rocs a inceput sa se inroseasca , iar apoi a fugit in baie , Harry urmand-o ca un catelus. 

-Buna ! Sunt Perrie ! imi spune aceasta cu un zambet imens pe fata , se pare ca o sa am in sfarsit o prietena . 

-Caitlyn! spun eu , apoi dam mana. 

Dupa ore , am iesit cu Perrie in oras , si parca eram doua surori , de mult despartite. Pur si simplu o ador. Mi-a povestit cum iubitul ei Josh a inselat-o , si cat de mult a suferit , iar astazi vazand acea scena , s-a hotarat sa-mi dea o mana de ajutor.. 

Chiar atunci in cofetarie apare Zayn. Parea ca o soarbe din priviri , ochii ii sclipeau atat de mult cand o privea. Se aseaza langa noi , iar ei doi nu-si pot 'dezlipi' privirile . 

-Ooook! spun eu dand din sprancene. 

-Uhm , Kate , cine este prietena ta? 

-Perrie , Perrie Edwards ! in timp ce vorbeau , se sorbeau din priviri intr-una . 

Restul serii , mi-am petrecut-o tachinandu-i . Se vedea ca se placeau , dar nu vruiau sa recunoasca asta. Starea de bine ne-a disparut atunci cand i-am vazut intrand in cofetarie pe.....

Bad Boy - Harry Styles FFWhere stories live. Discover now