Capitolul 46

10K 444 17
                                    

Stau cu clanta in mana si cu usa deschisa.Inca nu stiu ce sa fac sau cum sa reactionez.Trag o gura mare de aer, apoi incet inchid usa si ma intotrc cu fata la ei.Se facusera deja comozi, stand pe canapea, Niall mancand toata pizza (sau ce mai ramansese din ea) Zayn cu Perrie si Ashley cu Niall.Nu am curajul de a-l cauta cu privirea pe Harry, de teama sa nu dau de ochii lui verzi.

Ma indrept cu pasi repezi spre scari, si apuc sa urc doua sau trei, dar simt doua maini ce-mi cuprind corpul si ma iau de acolo.

-Nu te duci nicaieri, zice hotarat Niall.

-Stii, tocmai...mi-am...amintit...ca am de invatat, incerc eu sa construiesc cat mai repede o minciuna credibila.

-Este week-end!

-Oh, da.Faza este ca am ramas in urma cu temele..si..

-Niciun ''si''!

Apoi ma ia din nou pe sus si ma aseaza pe canapea langa Perrie si Zayn.Imi incrucisez mainile bosumflata, apoi apuc cateva floricele de pop-corn si-mi umplu gura.

-Cine are chef de un joc?intreaba ca de obicei Niall.

-Stai jos, nu ne jucam niciun joc.Toate jocurile pe care le jucam la petreceri aduc probleme, zice Ashley, si mai ales cand vii tu cu ideea.

-Dar..am putea sa ne jucam un mic joculet, plus, asta nu este o petrecere.Este doar ceva organizat de cativa prieteni..

-ADICA O PETRECERE, tipam toti in cor.

-Am putea sa ne jucam..

-NU!zicem toti.

-Sau..continua el.

-NU!repetam noi.

-BINE!Ne jucam zece minute in Paradis?intreaba el.

-Parca nu trebuia sa ne jucam nimic, remarc eu.

-Oh, mai taci din gura si bucura-te de viata!tipa el catre mine.

Invartim sticluta, si dupa mai multe jocuri jenante in care Zayn si Niall au fost obligati sa stea zece minute in debaraua mea, sau Niall si Perrie si multe alte combinatii..s-a intamplat ceea ce m-am rugat atat de mult sa nu se intample.Se pare ca rugile mele nu au fost ascultate nici de data asta, pentru ca imediat ce Perrie invarte sticla, observ ca arata spre mine, si cu frica in ochi ridic privirea din pamant ca sa observ ca la capatul celalalt era nimeni altul, unicul si inegalabilul Harry.

Privirea lui era patrunzatoare, parca schimbata de cum a fost pana acum, ochii lui erau mai verzi ca niciodata, si pupilele se dilata imediat cand imi intalneste chipul timid.

-Aleluia!tipa ei in cor cand vad rezultatul.

Ma ridic incet de pe jos, iar el imi urmeaza miscarea.Ne indreptam incet spre usa deschisa, si inauntru era o bezna cumplita.Tine de usa si ma lasa sa intru prima, apoi o vad doar pe Perrie ce-mi facea cu ochiul si ridica intr-una din sprancene.Usa se inchide, si de data asta nu mai pot deslusi nimic din jurul meu.Incerc sa ma misc stanga dreapta, dar locul asta era atat de micut, si imi era atat de frica sa nu-l ating..

In cateva secunde, cateva cutii de cereale si cateva boluri ce provoaca un sunet ingrozitor se darama de pe rafturi, bine, eu le-am daramat in cautarea mea de ceva ce sa lumineze macar umpic (desi stiam ca nu o sa am cum sa gasesc asa ceva aici).

-Auu!se aude imediat in micuta incapere.

-Ce s-a intamplat?reusesc eu sa-mi gasesc cuvintele.

-Bolul a avut ca tinta capul meu!zice el intr-un final.

Un mic zambet jucaus imi apare pe fata cand ii aud iarasi vocea perfecta ce imi incanta timpanele, si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu poate sa ma vada.

Simt cum soldul imi este atins de mana lui, dar imediat si-o retrage, isi drege vocea apoi spune :

-Uhm..scuze..

-Stai linistit, este atat de intuneric aici incat nu ai cum sa vezi ceva..

-Dar poti simti, corect?intreaba el.

-Da, zic eu confuza, nestiind ce vrea sa spuna cu acele cuvinte.

Dar raspunsul urma sa-mi fie dat, pentru ca imediat corpul meu este tras brusc spre al lui, si ii simt mainile cum imi inconjoara abdomenul, apoi respiratia lui calda pe fata mea.Inima incepe sa-mi bata din ce in ce mai tare, dar din instinct imi pun mainile in jurul gatului sau.Simt cum nasul imi este atins probabil de nasul sau, si realizez ca buzele noastre erau doar la cativa centimetrii distanta.Inchid usor ochii (desi nu puteam vedea nimic) si inghit in sec.Degetul sau se pune sub barbia mea, facandu-mi capul sa se ridice putin, iar apoi buzele mele sunt zdrobite de ale lui, iar corpul meu protejat de bratele sale.Ma strange usor, si continua sa-si preseze buzele sale carnoase si pline peste ale mele, muscandu-ma din cand in cand pentru a-si exprima durerea din suflet.Se departeaza usor de gura mea, insa nasurile inca erau lipite.Trag o gura mare de aer, si imi bag usor mana in carliontii sai.

Fac un pas inapoi (pentru ca mai multi nu aveam cum) si il aud imediat spunand:

Da, s-au sarutat :"> si din nou..SUSPANS! >:)

Bad Boy - Harry Styles FFOù les histoires vivent. Découvrez maintenant