Capitolul 47

10K 482 25
                                    

-Uhm....scuze..eu..

-Nu, stai linistit..eu trebuia sa ma opresc.

Brusc, usa se deschide, iar luminile ne invadeaza ochii.Aleluia!S-au scurs cele zece minute in sfarsit.Ies timida, desi stiu ca nimeni nu putea stii ce se intamplase acolo.Ma asez din nou la locul meu, langa Perrie ce dadea si de data aceasta din sprancene.Imi dau ochii peste cap, si observ ca este ceasul 23:47.

-Ok, o sa dormiti la mine?intreb eu.Ai mei nu se intorc decat peste trei zile, deci toata casa este a noastra, zic eu uitandu-ma la Ashley si Perrie.

-Aww, ce dragut, spune Niall.

-Eu vorbeam cu ele, ii stric eu visul.

-Oh, da!Corect..vorbeai cu..da, acum are sens!

-Nu, eu nu pot.Maine este ziua mamei si trebuie sa o ajut la pregatirea mancarii si petrecerii, zice Ashley.

-Da, eu maine trebuie sa ma pregatesc pentru examenul de la istorie, adauga Perrie.

-Insa sunt convins ca lui Harry i-ar placea sa ramana! sare Zayn.

-Ce?Nu!spunem eu si Harold in acelasi timp.

-Oh, ba sigur ca da!Nu este mare lucru, si asa Harry este singur acasa si se plictiseste, la fel ca tine, zice Niall.

-Eu nu ma plictisesc deloc!Am o gramada de filme siropoase la care nu m-am uitat, si o gramada de albume de ascultat, nu duc lipsa de nimic, ii lamuresc eu.

-Ei bine, atunci taceti o data si impacati-va!spune Ashley in timp ce se ridica de pe jos si gesticuleaza.

Ma ridic la randul meu, si ma grabesc sa urc scarile rapid, ca mai apoi sa trantesc usa camerei mele.Stiam unde o sa ajunga discutia aceea, si nu voiam sa ma fac de ras un fata lui Harry, sa demonstrez iarasi cat de slaba si cat de neajutorata sunt in preajma lui.De data asta, mai bine am venit aici singura, asa cum imi place.Ma arunc in pat si ma invelesc rapid in plapuma mea ce-mi tinea de cald.

Trei batai se aud in usa, si imediat apoi vad cum clanta se misca usor.Ridic incet capul din pernele mele confortabile, si zaresc carliontii inconfundabili ai lui.Ochii sai verzi ii zaresc pe ai mei si parca ceva magic se creaza intre privirile noastre.

-Uhm..voiam sa-ti zic noapte buna, dar deja ti-am stricat-o, nu-i asa?intreaba el.

-Oh, nu, stai linistit..

-Deci..presupun ca o sa ne mai vedem, spune el, apoi isi scoate capul din camera mea, iar cand vrea sa inchida usa, fara sa mai gandesc spun:

-Ai putea...sta aici?

Cand aude asta, deschide iarasi usa cu sclipirea sperantei in ochi.

-Ce ai spus? intreaba el ranjind.

-Nu ma face sa repet!spun eu stiind ca vrea sa ma tachineze.

Se apropie de patul meu, apoi se aseaza langa mine.Ma ridic usor in fund si imi schimb unghiul de privire pentru ca nu stiu de ce, imi este foarte rusine.

Imi pune mana pe barbie, si ma face sa ma uit la el.Ochii lui ii intalnesc in sfarsit pe ai mei si ma topesc usor.Imi da incet o suvita dupa ureche si se apropie usor de buzele mele.Ma apropii si eu incet, si imediat ma musca usor de buza inferioara.Ne lasam in jos si ma pun deasupra lui, ma saruta in continuare si imi mangaie corpul facandu-ma sa vibrez pentru a suta oara de fericire.Imi dezlipesc usor buzele de-ale lui, apoi il aud rostind cuvintele ce imi faceau mereu inima sa bata mult mai tare.

-Te iubesc, si indiferent daca tu ma crezi, te iubesc in continuare.Te iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni, si cum probabil nu o voi mai face.Tu esti cea care m-a facut sa ma indragostesc de ea, ce mi-a rupt inima in mii de bucati, dar mi-a si lipit-o la loc.Te iubesc Caitlyn Marin!

-Si..eu te iubesc Harry.Indiferent de ce o sa-mi faci, nu ma pot opri din a te iubi si a te adora mai mult pe zi ce trece.Nu pot sa stau departe de tine.Cu tine este rau, dar si mai rau este fara tine, si asa o sa fie mereu.

Veselieeeee!Yaaaay!:"> ma descurc bine si la capitolul fericire, nu :o3 ?

Bad Boy - Harry Styles FFWhere stories live. Discover now