Capitolul 23

14.4K 526 8
                                    

Pentru o citire cat mai placuta , deschide-ti link-ul http://m.youtube.com/watch?v=ps7TWUfPYFU  .

Apuc un pahar , torn vodka in el , dar Harold mi-l smulge din mana , apoi il arunca pe jos.

-Nu ai voie sa bei!zice acesta.

-Cine esti tu sa-mi spui ce sa fac? Poate Sophia te va asculta.

-Poti sa nu o mai adaugi in discutie?

-As fi putut , daca tu nu o 'adaugai' in relatia noastra!

-De cate ori sa-ti zic? ERA O PROVOCARE!tipa el.

-Aham! ii spun eu neinteresata.

Incep sa-l ignor . Ma uit in frigider , si vad ca era o jumatate de pizza.O scot de acolo si ma asez la masa.

-Ai de gand sa nu-mi mai vorbesti?

-De ce nu te duci sa vorbesti cu rezerva? spun eu cu gura plina.

-NU EXISTA  o rezerva!

-Spune-i asta Sophiei. Poate ea te va crede.

Se aseaza nervos langa mine.

-Da-te mai incolo , n-am loc!

-Ugh! se vedea ca il durea nepasarea mea , dar nu ma interesa .

Mananc in continuare...si inevitabilul s-a produs...

-Harry! incepe Sophia sa strige.

-In bucatarieee! striga el la randul lui.

Isi face aparitia , trage un scaun si se aseaza langa el.Ma razbun pe felia de pizza , muscand din ea cu nervi.

-Ai grija sa nu te ineci , scumpo.

-Stai linistita , nu scapi asa usor de mine!zic eu.

-Ugh! Hai sa ne jucam sticluta! si il trage pe Harold de mana.

-Kate ? Te joci?

-1. Nu-mi spune asa . 2. Nu trebuie sa-ti dau raport cu ce fac eu. 3. Sunt cumva la un interogatoriu? Ce-i cu atatea intrebari?

Dupa ce mananc , ma indrept spre living , unde deja se formase cercul . Imi fac loc langa Perrie si Ashley si , Zayn invarte sticla.Pica la Louis ( parca asa-l chema) si o fata creata , cu un zambet stralucitor.Dupa ce se saruta , sub privirile geloase ale lui Eleanor , se invarte din nou sticluta.De data asta nimerind la Niall si Perrie. Oh nu! Se saruta ( pentru ca toti cei care am intrat in joc , au promis ca nu o sa se supere) . Apoi Ash' invarte. Ironia sortii este ca pica la mine si Harry.Trag aer in piept , apoi ma apropii de el.Isi pune mainile in jurul taliei mele , ma trage spre el , apoi isi apropie buzele spre mine. Instinctiv , m-am indepartat usor , dar mai apoi sarutul isi face aparitia . Buzele lui pline si umede le intalnesc pe-ale mele , apoi imi amintesc ca eram foarte suparata de el. Cum imi sta in obicei , i-am prins buza inferioara intre dintii mei , si am muscat-o. Harold nu s-a oprit din sarut, doar gemand din cauza durerii.L-am lasat sa-si introduca limba in gura mea .Am simtit mana lui cum imi umbla pe sub tricou , iar momentul acesta era magic..pana cand Niall ca de obicei strica tot:

-Luati-va o camera! si toti incep sa rada , inafara de Sophia .

Atunci , buzele noastre se despart , dar in urmatorul moment , simt cum picioarele au parasit pamantul , Harold fugind cu mine pe scari. Deschide grabit o usa, apoi o incuie , si cheia si-o baga in pantaloni.

-Ce naiba te-a apucat?intreb eu.

-Niall mi-a dat o idee chiar foarte buna.

Ma pun in pat scotand un oftat , si-mi inchid ochii.Cand ii deschid , era sa fac un mini infarct , pentru ca Harold statea deasupra mea. Din cauza sperieturii , m-am ridicat instinctiv , si am dat cap in cap.

-Ok , ouch!tipa el.

Il idepartez de mine , si apoi ma uit la ceas. Era 3:34 , wow cand trecuse timpul?

-Harry , deschide usa.

-Nu . Esti sechestrata aici , cu mine.

-Ah , da?

-Da . Si cheia e la mine ! spune el zambind pervers.

M-am apropiat de el, apoi rapid i-am bagat mana in pantaloni si am scos cheia.

-Acum este la mine! spun dand din sprancene.

Se ridica din pat , imi smulge cheia si o arunca prin camera.Apoi ma trage spre el si incepe sa ma sarute pe gat.Un gemut iese printre buzele mele , si vad cum el zambeste.Imi stia punctele sensibile , si mereu profita de asta.Ma ia in brate si-mi incolacesc picioarele de abdomenul sau perfect.Ne sarutam in continuare , apoi ma lipeste de un perete.Ma musca de lobul urechii , facandu-ma sa vibrez de placere .Ating din nou pamantul , apoi imi ridica usor mainile , tinandu-le cu ale lui , imi lasa sarutari pe gat si pe maxilar. Apoi isi baga mainile reci pe sub tricoul meu , mangaindu-ma.Gentil ma zgarie putin pe spate , facandu-ma sa-l vreau acum , aici. Uit de tot ce se intamplase acum cateva ore , si ma las dusa de val.Imi da tricoul jos ,apoi trece cu sarutarile in zona sanilor.Gemete de placere isi fac aparitia in camera , si incet , imi maseaza -'zona'. Ne apropiem de pat , apoi ne lasam pe spate .Isi da tricoul jos , lasand la iveala corpul sau ce ma satisfacea doar privindu-l.Imi da jos apoi pantalonii scurti sarutandu-mi coapsele.Ma musca de unele locuri , facand totul mai palpitant.Imi da usor sutienul jos , apoi imi maseaza sanii , pana ce se intaresc.Isi da apoi pantalonii jos , masandu-mi in continuare zona , in timp ce sarutarile lui se aflau pe abdomen si pe sanii mei.Se duce din ce in ce mai jos , pana cand gura lui ajunge la linia lenjeriei intime. O trage cu dintii , corpul meu fiind acum gol golut. Isi da la randul lui boxerii jos si apoi simt pentru a doua oara acea durere combinata cu o placere inexplicabila.Strang cearsaful in maini , iar el isi apropie buzele de ale mele . Gemete fara numar rasuna in camera , ecouri facandu-si aparitia. Cand simt ca sunt aproape de orgasm , il zgarii pe spate , apoi simt din nou placerea inegalabila.

Se opreste , apoi incepe din nou cu sarutarile.Incerc sa-mi regulez respiratia , dar inca simteam placerea aceea.Trage o patura peste noi , apoi ma ia in brate si ma strange.

Subconstientul meu , stia ca nu este in regula ceea ce se intampla , dar am preferat sa-l fac sa 'taca' pentru a savura acest moment.

Ma voi gandi maine la toate.

Oh , da :> . Acest capitol a fost din nou pervers :"> . Sper sa va fi placut :3 . <3 !

Bad Boy - Harry Styles FFTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon