Capitolul 48

10.5K 457 28
                                    

Ma trezesc asa cum imi placea: cu sarutarile lui Harry si cu mangaierile lui pe tot corpul meu.Un zambet imi apare pe fata cand imi dau seama ce-mi face, si deschid lenesa ochii.

-'Neata, spune el cu zambetul pe buze.

Ma ridic, si ma pun deasupra lui, si incep sa-l sarut.Imi bag mana in carliontii sai, si el isi pune bratele pe soldurile mele.Il musc usor de buza, apoi ma opresc, si imi ridic usor capul pentru a-l putea privi in ochi, asteptand o replica de-a lui perversa, ca de obicei.

-Daca asta este modul tau de a-mi spune "buna dimineata" atunci mai vreau o data.

Si iata-l, baiatul de care sunt indragostita si-a revenit.Chicotesc, apoi ma dau usor jos de pe el.Fac cativa pasi prin camera, apoi trag draperiile si incep instantaneu sa zambesc.

-NINGE!tip eu entuziasmata.

-Ce?Ninge?si se ridica si el pentru a se convinge.

Waw, cand a trecut atat de repede timpul?Cand sunt cu el, clipele trec atat de repede, nici nu mai simt cum zilele trec una dupa alta.Parca mai ieri mergeam cu pasi timizi spre banca unde statea el, si il consideram un nesimtit.

Vine prin spatele meu, si isi pune mainile pe abdomenul meu, inconjurandu-l.Capul sau se apleaca pentru a sta pe umarul meu, si as da orice ca sa traiesc aceasta clipa la infinit.

-Hai, imbracarea, suna-i si pe ceilalti si hai la o baiate cu zapada.

Chicotesc, si incep sa-mi caut prin dulap hainele groase, in timp ce-i anuntam si pe ceilalti sa hotaram unde ne intalnim.Suntem asa copilarosi!

-Hai mai repede!tipa el pentru a sasea oara dupa mine.

-Inca cinci minute!il anunt eu.

-Asta spui de apropare o ora!

-Ugh!Taci!

Ies intr-un final din camera, si cobor rapid scarile, tragandu-mi caciula pe cap.Cum iesim afara, simt cum frigul imi face corpul sa tremure.Nu stiu cum el putea rezista doar in hanorac si blugi, ce, este Superman sau ceva?Alunec usor, dar noroc ca ma prinde si ma readuce pe picioare.

-Bleago.

Scot limba la el, si ne grabim spre masina.Intram repede, si incepem sa mergem.Ii luam si pe ei, si ne indreptam spre patinuarul ce tocmai se deschisese.

Dupa multe cazaturi si lovituri la cap, am invatat sa patinez.Chiar daca stateam mai mereu cracanata, si ceilalti radeau de mine, macar am reusit.Ne-am batut cu bulgari, si am facut cativa omuleti de zapada pe unde apucam.Am intrat intr-o cafenea, si am comandat niste ciocolata calda.

Cand ne vine comanda, observam ca cea care ne-o aduce este..efect dramatic..Sophia.Da, inegalabila Sophia voia sa ne strice orice moment frumos pe care il cream.

Se uita insistent la Harry, dar un baiat vine pe la spatele ei, si o apuca de mijloc.Se intoarce bucuroasa si se saruta.Ok, sunt clar confuza.

-El este Liam, ne spune ea aratand spre tipul acela.

Facem cunostinta, si chiar era de treaba atunci cand nu incerca sa-mi strice viata!Am baut ciocolata, si dupa mai multa distractie, am hotarat sa mergem acasa.

-Oh, ce cald si bine este aici!zic eu cand deschidem usa si intram inauntru.

-Si o sa se faca imediat si mai cald, zice el si ma ia pe sus.

Imi incolacesc ca de obicei picioarele un jurul abdomenului sau, si urcam scarile sarutandu-ne.Intram in camera, si incepem sa aruncam hainele pe unde apucam.Se pune deasupra mea, si imi da usor tricoul jos, incepand sa-mi sarute pieptul si abdomenul provocandu-mi gemete de placere.

Pentru prima data ii gem numele, si asta il face sa zambeasca mai pervers ca niciodata, dar continua sa ma sarute, dandu-mi intr-un final si pantalonii jos.

Isi arunca si el tricoul prin camera, lasandu-si abdomenul superb sa i se vada.Imi trec mainile peste spatele lui, si il zgarii usor cand placerea pe care mi-o provoca de fiecare data apare.Ma sauta usor pe gat, si ma face sa ma simt mai bine ca niciodata, chiar daca credeam ca asta nu este posibil.

Dupa ce si ultimul gemut creaza ecouri in intreaga camera, continua cu sarutarile, apoi se da usor jos de pe mine.Printre cearsafurile ce ne acopereau trupurile goale, ii intalnesc fata si imediat spune:

-O sa avem destul timp sa lucram la Darcy, apoi zambeste.

Zambesc si eu, si ma apropii de el ca sa-l sarut.

Fericiree :3, scuzati-ma daca acest capitol a fost plictisitor, profesorii au luat-o razna cu temele si lectiile :|..Ne intalnim in curand pentru ultimul capitol, dupa care o sa urmeze si un prolog >:D<.

Bad Boy - Harry Styles FFWhere stories live. Discover now