Capitolul 39

10K 464 8
                                    

-Ok, acum poti sa ma lasi jos!zic eu cand ajungem la o rascruce de drum.

Harry incepe sa rada, si intr-un final ma lasa sa ating solul.Stateam amandoi si ne uitam confuzi la acea rascruce.

-Bine, trebuie sa ne separam, spune el.

-Ce?Nu!In niciun caz nu merg singura.

-De ce?zice el zambind.

-Pentru ca sunt soricei, bufnite, ciori, toate vietuitoarele ce ma inspaimanta!tip eu catre el.

-Stai linistita, nu or sa te manance.

-Nu ma ajuti deloc!

-Te duci pe acolo, iar eu o iau pe aici, ok?intreaba.

-Bine, dar dupa zece minute de mers, daca nu gasim nimic, ne intoarcem aici.

-Ok, bafta!spune el.

Se apropie de mine, imi ia fata in palme, si-mi lasa un mic pupic pe frunte.Zambesc cand ii vad ochii superbi, apoi ne despartim.

Fosnetul frunzelor de sub picioarele mele ma facea sa tresar cateodata.Ma uitam in stanga si in dreapta in cautare de lemne sau surcele, dar parca toate se bagasera in pamant.Un stol de pasari trece in graba deasupra mea, si deja ma apuca fiorii.Cate o veverita isi face aparitia, si ma face sa zambesc, erau asa dragute.

Merg ce merg, si gasesc o intreaga "rezervatie" de lemne.Nu pot sa le iau pe toate, cel mai bine ar fi sa ma duc inapoi, sa il urmez pe Harry, si sa-i spun.

Imi refac inca o data drumul in minte, pentru a stii unde sa ma intorc, si apoi stanga-mprejur.Se face din ce in ce mai frig, noroc cu hanoracul lui Harold, incep sa tremur din toate incheieturile, dar merg in continuare.Ajung din nou la rascruce, si o iau in directia in care o luase el.Pe aici nu erau prea multe.Din cauza frigului nu mai se zarea niciun animalut, nici macar o pasare, totul era pustiu.

Incep sa ma ingrijorez, asa ca imediat strig:

-Harry!rasuna vocea mea si cateva ecouri apar.

Nu se auzea nimic, nici un raspuns sau vreun fosnet care sa ma anunte ca m-a auzit.Repet actiunea, dar nu se intampla nimic nici de data aceasta.Ma gandesc c-o fi ajuns departe, si ma hotarasc sa alerg, in timp ce aburi ies din gura mea.

Super!Am ajuns la alta rascruce, pe unde o fi luat-o?Ma hotarasc s-o apuc spre dreapta, si merg in continuare.

Dupa cateva minute de alergat, recunosc, m-am pierdut.Habar nu am cum sa ma duc inapoi la rascrucea de unde am pornit, sau sa gasesc din nou lemnele pentru foc.

Incetul cu incetul se insereaza, si ma gandesc ce-o sa fac la noapte.O sa fie foarte frig, iar rochia imi acopera doar o treime din corp.Ma dau batuta si ma asez jos, dupa ce imi formez un "pat" de frunze si ma rezem de un copac.

Inchid usor ochii, crezand ca o sa adorm si o sa uit de gerul acesta cumplit.Bezna se lasa peste intreaga padure, si probabil doar un miracol ma mai poate salva acum.

Ei bine, ati vrut sa se piarda, s-a pierdut >:).Scuzati-ma daca acest capitol a fost cu prea multa descriere, dar nu stiam ce sa scriu.Urmatorul capitol nu o sa mai fie asa plictisitor X_x, sper ca nu a fost foarte ingrozitor ^^.

P.S: Am postat capitolul urmator si la He's in my basement :3.

Bad Boy - Harry Styles FFWhere stories live. Discover now