Capitolul 9

16.1K 687 53
                                    

Starea de bine ne-a disparut atunci cand i-am vazut intrand in cofetarie..pe nimeni altii decat Harold si Rocs.Cum m-a zarit , Harry s-a intors cu spatele , vrand sa iasa din cofetarie , dar iubitica lui i-a spus ceva , asa ca s-a razgandit. 

-Oh nu , hai Kate! zic Perrie si imi face semn sa iesim. 

-Nuu, nu voi pleca de aici pentru ca au venit astia doi... nu o sa-mi strice seara.. 

-Ook...! apoi continua discutia lor. Erau asaa draguti impreuna.. 

Trag cu ochiul la masa lui Harold , si observ ca se uita incontinuu la mine. Ma prefac ca nu observ asta, si continui sa-mi savurez prajitura. 

Nu dupa mult timp , se pare ca Rocs o observa pe Perrie , si se indreapta spre noi. 

-Atentie ca vine nebuna! soptesc eu plina de entuziasm , chiar aveam chef de o mica cearta. 

Se apropie cat mai mult de masa noastra apoi: 

-Te putem ajuta cu ceva? intreaba Pezz'.

Rocs nu ezita , lua prajitura din fata lui Zayn , si in momentul urmator , se afla in parul lui Perrie.Aceasta parea foarte surprinsa , si in acelasi timp rosie de furie. Se ridica cu demnitate , isi ia prajitura din cap , dar frisca i se imprastiase deja pe tot parul. Nici Perrie nu sta mult pe ganduri , vede un chelner apropiindu-se , asa ca-i ia salata de pe tavita si in momentul urmator este in tricoul Rocsanei. 

Si asta a fost doar inceputul....Vazand cele intamplate , Harry se apropie , eu nevazandu-l imi iau prajitura si o arunc spre Rocs , dar aceasta se fereste , si prajitura ii acopera fata lui Harry.Mi-am pus mana la gura fiind uimita si amuzata in acelasi timp. 

-Ugh , uite ce i-ai facut idioato! mi se adreseaza. 

Cand am auzit aceste cuvinte , m-am ridicat de pe scaun si: 

-Zayn , tine-mi telefonul si poseta! apoi imi dau hanoracul jos de pe mine , si apuc pizza unor oameni de langa noi , si i-o bag fitoasei in gura , ketchup-ul acoperindu-i 'frumoasa' fata cu o tona de machiaj. 

In momentul urmator , ma trezesc cu un suc turnat in cap , si nu , nu este turnat de Rocs , ci de Harold. 

In urmatoarele momente , in cofetrie era al III-lea Razboi Mondial , dar cu mancare . Toata lumea arunca unde nimerea.Ma simt trasa de o mana puternica , luandu-ma prin surprindere . Observ ca e Harry , si imi smulg bratul din stransoarea acestuia. 

-De ce faci asta? zice el.

-Ce anume ? Nuu stiu la ce te referi ... ohh , ce vreme frumoasa e afaraaa.. uite pasari! ma ia gura pe dinainte , nejudecand cuvintele ce urmau sa-mi iasa din aceasta. 

Harry incepe sa rada, oh ce dor imi era de zambe....nu ! Pur si simplu nu! Nu o sa-i cad iarasi in brate , si sa fiu umilita din nou... 

El se apropie din ce in ce mai mult , iar peste cateva secunde , ii simt buzele catifelate , peste ale mele , insa nu-i raspund la sarut.Ma priveste apoi in ochi si-mi spune: 

-Spune-mi ca vrei sa te las in pace... spune-mi ca nu ti-a placut acest sarut, spune-mi ca nu mai simti nimic pentru mine , si nu o sa te mai deranjez. 

Creierul dorea sa rosteasca aceste cuvinte , dar inima nu-l lasa , si nu am putut spune nimic. Ma pierdusem din nou in ochii lui verzi , superbi , si ii simteam din nou parfumul , oh cat imi lipsise...Sunt constienta de acest lucru , dar la fel de constienta sunt si cu ce mi-a facut ... In interiorul meu se dadea o lupta apriga . Pentru cateva momente am uitat de tot razboiul din jurul nostru .. Mi-am deschis gura , dorind sa-i spun ce simt , dar fix atunci am fost lovita in fata cu o placinta. Ugh! O vad pe Rocs chicotind , deci clar ea a fost. Ma indrept furioasa catre ea , si iau o vaza cu flori , dar le scot , observ ca apa este destul de veche , asa ca o arunc pe ea. 

-Yuuuu! iar apoi imi da cu un mar in cap, sincer nu stiu ce a fost in mintea ei , pentru ca de data asta m-a calcat pe nervi , iar in urmatoarea secunda mi-am infipt mainile in parul ei , tragand cat puteam de tare.

Si asaaa....am ajuns cu totii la sectia de politie. 

-Eu sunt claustrofob! Nu c-cred ca mai p-pot rezista mult timp inchis aici... zice Zayn.

-Zayn , stam aici de 7 minute! 

-= O ETERNITATE! 

Am inceput cu totii sa radem de el, cu exceptia lui Rocs: 

-Nu vad ce este de ras...! mda , mintea ei cat o nuca nu putea intelege umorul nostru... 

-Puteti iesi afara , cautiunea a fost platita! ne spune politistul.

Am inceput sa ne intrebam cine putea sa ne plateasca cautiunea , iar atunci Niall si-a facut aparitia . L-am luat in brate si l-am sarutat , Harry plesnind de invidie. 

Mama nu a fost prea incantata ....am sfarsit fiind pedepsita PE VIATA!Imi facea morala intr-una , dar nu o ascultam , ma gandeam incontinuu la mine si Harry...la momentul de la cofetarie , toate aceste scene mi se derulau in minte.

Asta a fost si cu acest capitol :3 . Va multumesc ca-mi cititi povestea si as vrea sa stiu pareri..ce credeti ca se va intampla , ce vreti sa se intample <3 Va multumesc inca o data ^^ Kisses :"> .

Bad Boy - Harry Styles FFWhere stories live. Discover now