7 časť

745 26 1
                                    


Zobudila som sa v nejakej miestnosti , kde bola tma a tak som nevidela nič . Počula som iba môj prerývaný dych. Čo to je ? Kde to som ? ...Zrazu sa svetlo zažalo , ale cez pootvorené oči som nič nevidela . Keď som otvorila oči , chcela som vstať , ale pohyb mi blokovalo lano okolo mojich rúk . 

Zrak mi zabehol na otvárajúce sa dvere . Zľakla som sa , keď mi svetlo , ktoré vychádzalo z vedľajšej miestnosti oblapilo členky. No ani vo sne by ma nenapadlo , čakať tam ....

 Predo mnou sa týčila silueta osoby : jej zelené oči žiarili v tme ako splny mesiaca . Nemohla som tomu uveriť.

,, Benjamin ? " môj hlas sa začal strácať , keď som na sebe zasa pocítila dotyk , ale sen mi spred očí začal miznúť ako para . Niečia ruka ma držala za hlavu . S trhnutím som sa prebrala z bdenia . V miestnosti bolo zažaté . Upieral sa na pár oceánovo-modrých očí . Diego , hlesol hlas.  Zhíkla som a snažila sa zakryť dekou , hoci som na sebe stále mala veci . Srdce sa mi rozbúchalo ako splašené keď podišiel bližšie . Na tvári sa mu črtal zase ten istí výraz ako prvý krát . Niečo ako : Polo úsmev , polo úškrn . 

,,  Nechcel som ťa zobudiť princezná , " povedal pozerajúc sa na mňa .

  ,, Ja , ja som nespala " zaklamala som úplne dezorientovane .

  ,, Tak , to je dobre , " pri jeho slovách ma polapil pocit strachu . Diego mal v ruku nejakú tašku , ktorú odložil do skrine a začal tam niečo hľadať . Ja som sa zatiaľ vzdialila  od postele až kým som  sa zo zadu neoprela  o okno . Pohľad mi stále zabehoval k dverám . Vynoril hlavu zo skrine a zadíval sa na mňa . Prezeral si ma od hlavy až k päte  .

,, Sú zamknuté ,  "  odvetil s úškrnom . Mňa pochytila panika . Zavrel skriňu a podišiel bližšie . Zareagovala som zaspätkovaním  . Srdce som mala až v krku . Odhrnul mi z tváre vlasy a sklonil sa k môjmu krku . Prebehla mnou triaška , keď ma začal bozkávať . Ruky som si dávala pred tvár , ale nepomohlo to . Stále sa mi snažil dobiť  ústami k mojim perám . A je to tu , tohto som sa najviac bála . V mysli sa mi otvorila čierna skrinka , ktorá mala ostať zapečatená . Jeho modré oči mi prebodávali tie moje . Svoje pery si pritisol ešte bližšie . Drsne ma bozkával a snažil sa mi jazykom predolovať do úst , čo sa mu po chvíli aj podarilo .  Bolo to slizké a nechutná pachuť mi vrážala do žalúdka sťa skazené ovocie . Zdvihla som nohu v snahe  kopnúť ho  , no po mojom chabom pokuse sa len usmial a pritisol sa na mňa ešte bližšie . Tváre nám od seba delili možno dva centimetre . Cítila som na čele jeho horúci dych .  Rukami zišiel na moje boky . Chytila som mu ruky v snahe striasť ich . Prudkým pohybom mi ich pritlačil o stenu .

,,  Ale no tak " prehovoril , keď sa mi v očiach zaleskli slzy. Zakrútila sa mi hlava , pramene vlasov mi padli na plecia .

,, Nechaj ma ! " skríkla som  a dala pred seba ruky , aby som medzi nami vznikol aspoň nejaký odstup .

,,  Milujem keď to robíš , " povedal s úškrnom . Ja som stále krútila hlavou a zapierala sa mu rukami do hrude. Jedným prudkým pohybom ma zdvihol a hodil na posteľ . Hneď po dopade som sa chcela postaviť , ale to už stál pri posteli . Prišiel ku mne a zasa sa ma chcel dotknúť , ja som mu to nechcela dovoliť a začala som ho udierať päsťami kam sa len dalo . ,,  Niečo som ti o tom snáď povedal ! " povedal nahnevane .

,,  Je mi to jedno ty psychopat ! " Skríkla som . Nevzal moje protesty príliš dobre .

Zamračil sa a pritlačil ma bližšie k posteli .

,, Uvidíme ako sa ti to bude páčiť ," vyriekol pomaly . V rýchlosti si na mňa obkročmo sadol . Cítila som na panve váhu jeho tela .

,,  Nechaj ma ty chlípne prasa ! " hneď ako som to vyslovila mi z každej strany na líci pristála facka . Chytila som si líca a na rukách mi ostali kvapky vody od sĺz .

PekloWhere stories live. Discover now