14 časť

491 18 1
                                    

Myslela som si , že už od bolesti začínam mať halucinácie . Neobzerala som sa , hlavu som si pritiahla bližšie k hrudi a čakala som čo bude . Niečo  s hlasným dopadom pristálo na podlahe . Ťažko som nadvihla viečka , ktoré sa mi stále zatvárali .  Diego si držal vrieskajúc svojho stehna . Cez nohavice mu presakovala krv , čo mu tam zanechala ...zbraň ? Keď som od neho odvrátila zrak zistila som , že zbraň držal v ruke ....môj brat ? Nemohla som uveriť vlastným očiam . Stál tam môj brat Ben aj s Andrewom . Podarilo sa mu to .

,,  Becka ? " rozbehol sa ku mne , no zastavil sa , keď videl čo Diego so mnou stváral . Zrazu som sa strašne hanbila aj keď neviem prečo . Nebola to moja vina .

,,  Benjamin ? " spýtala som sa ticho vzlykajúc . Upieral sa na mňa pár  smaragdovo -zelených očí .  Prišiel ku mne objímajúc ma .  Keď si všimol  krv , ktorá sa mi valila s časti medzi stehnami zarazil sa . Cítila som sa ako vo vode . Silno som krvácala z dola a tento raz to neprestávalo .

,,  Preboha , Becka .." zdesene na mňa pozrel . Ja som len krútila hlavou .

,, Si ...? " v očiach som mu čítala obavy .

  ,, Hej , neboj sa " odpovedala som skôr ako stihol vysloviť otázku. Ale nevedela som či je to naozaj pravda.

,,  Zaistite budovu " dostal sa ku mne cudzí hlas prichádzajúci spoza dvier .  Do miestnosti prišiel pár policajtov .

,,  Ste v poriadku ? " opýtal sa policajt , ktorý práve vkročil do miestnosti . Privinula som si deku ešte bližšie k telu . Nahá v miestnosti s toľkými chlapmi a schovaná len pod roztrhanou dekou , tak takýto trapas . Ale musela som sa nad tým aj pousmiať . Mala som svoje dôvody . Policajt prišiel k Diegovi , ktorý ležal na zemi v kaluži krvi .

,, Pulz ? " opýtala sa policajtka , ktorá práve prišla do miestnosti . On iba pokrútil hlavou  .

,, Zaistiť ! " zakričala a mykla ladne rukou na ľavú stranu miestnosti . Potom sa zadívala na mňa . Len som ju tak trasúc sa pozorovala . Slzy mi stále padali z očí , ale prvý krát od úľavy , že je už po všetkom .

,,  Hej , " podišla ku mne . Položila mi dlaň na líce . Pri jej dotyku som sa mykla "  nemusíš sa báť , už je dobre " s chabým úsmevom som jej prikývla .

,,  Chlapci " povedala ukazujúc na Bena a Andrewa ,,  nájdite nejaké oblečenie " ani to nemusela dopovedať a oni už niesli v rukách nejakú kôpku oblečenia .

,, Vonku čaká sanitka zvládnete to ? " obaja sme prikývli .

,, Odvezte ho ! " povedala ukazujúc na Diegovu mŕtvolu pred nami .  Keď som sa nasukala do tých vecí čo mi dali , vyšla som z miestnosti pridŕžajúc sa za bratove a Andrewové plecia . Stále mi opakovali , že už je dobre . Nudilo ma to už počúvať , ale nechala som ich . Chcela som ich  po dlhej dobe počuť . Andrew so mňa nespúšťal zrak . Keď sme vyšli von zastavili pri nás sanitári .  Brali ma na lôžko . Celú dobu ma v podstate môj brat niesol , lebo som nemohla ani oprieť o zem .

,,  Ľutujeme chlapci , ale s nami ísť nemôžete " oznámil im sanitkár . Zavrel za sebou dvere a mňa zas prepadol ten pocit samoty a rozplakala som sa . Neprestala som ani po neustálom upokojovaní ma nejakým mužom . Pocítila som ako mi žilu na ruke preťalo niečo ostré a následne som zaspala . 

PekloWhere stories live. Discover now