Hoe overleef je school?

59 11 27
                                    

Niet.

Ik bedoel, hoe triest is het als je een leraar nu al 3 jaar hebt en hij nog steeds je naam niet weet. En dat de wifi zo skeer is dat je geluk hebt als je whatsapp laad.

Mijn school is gewoonweg doodsaai. Ze geven al hun geld uit aan het verbouwen van de school (wat helemaal niet nodig was) en nu ziet het eruit als een of andere peuterspeelzaal. WE HADDEN VOOR DAT GELD OOK NAAR WALIBI OFZO GEKUND. Echt waar.

En ze mogen ook wel eens leraren gaan aannemen die normaal zijn. 3/4 van mijn leraren heeft een hekel aan kinderen, zonder twijfel. Mijn Engels docente word boos zonder reden, mijn natuurkunde leraar heeft soms de praatjes van een pedofiel en woont nog bij zijn moeder, mijn geschiedenis leraar kleed zich in zijn vrije tijd als een middeleeuwse ridder en mijn leraar voor Duits boeit het geen flikker wat we de hele les doen (dat vind ik totaal niet erg trouwens). Nou school, leraren van topniveau zou ik zeggen. En dan heb ik ze nog niet eens allemaal genoemd.

Laten we het dan nog even hebben over het feit dat wij geen aspirientjes meer mogen vragen aan school. WAT ALS IK NOU ONGESTELD BEN EN DOODGA VAN DE BUIKPIJN? DAT KAN JE TOCH NIET MAKEN.

Daarbij, ik zit op vwo en we krijgen constant te horen dat ze meer van ons verwachten. WAT VERWACHT JE NOU DAN. IK STA NUL (ja nul omg, ik ben zo blij) ONVOLDOENDES OP MIJN RAPPORT EN JULLIE LOPEN TE ZEIKEN DAT JE MEER VAN ME VERWACHT. Fuck off.

Bah

Ik kan niet wachten tot ik de president van Amerika ben en zo veel verdien dat ik nooit meer naar school hoef. Als ik trump was zou ik maar oppassen, ik ben geduchte concurrentie.

Dat was het wel weer, ik ben nu voor een tijdje wel weer klaar met zeiken.

Over school dan

Ik heb namelijk altijd wel wat te zeiken (volgens mijn vader)

MuilpeerWhere stories live. Discover now