Good old days

74 10 62
                                    

Wish we could turn back time,
To the good old days

Zoals sommige van jullie zullen weten zit ik al meer dan twee jaar op wattpad.

Hier zijn een aantal dingen die leuker waren op de 'oude' wattpad, gewoon omdat het kan.

De layout (is dat hoe het heet) van de app. Het was toen zo veel overzichtelijker en handiger. JE HAD EEN STATUS JONGENS. Damn, ik mis de status. En als je een super leuke achtergrond had kon je die tenminste helemaal zien. Oh ja en je kon zien hoeveel berichten je op je messageboard had en ik vond alles gewoon veel overzichtelijker, ook al was het dan misschien niet de mooiste layout ever.

De manier waarop mensen met elkaar omgingen. Veel van de vrienden die ik toen had zijn van wattpad af. Maar in die tijd had je een groepje waarbij iedereen, iedereen kende. Iedereen praatte met iedereen en het was gewoon veel gezelliger. Ik heb nu echt al een hele tijd niet meer gezien dat iemand iemand anders gewoon random een berichtje stuurde. Het je alsof we op deze site allemaal wat meer op onszelf worden en dat vind ik echt heel jammer. Want ik mis het echt en ik heb echt het gevoel dat als ik op wattpad kom ik hier totaal niet fijn voel soms. Er zijn maar een paar mensen die met me praten en zij zijn ook de enige reden dat ik me hier wel goed voel. Maar het was ooit een hele 'community' om het zo maar even te noemen en dat mis ik echt.

selfie september. IS ER IEMAND HIER DIE ZICH SELFIE SEPTEMBER NOG HERINNERT?

Mensen die gelukkig zijn. Serieus, wat is er aan de hand hier? Waarom zijn jullie niet vrolijk? Waarom is iedereen sad? Cheer up, you are loved.

Mensen lazen boeken ondanks dat deze geen geweldige cover hadden. Dit viel me laatst echt op. Moet tegenwoordig iedereen een professionele cover hebben of zo? Ik bedoel we zijn niet eens professionele schrijvers (de meeste dan). En een cover zou niks moeten zeggen over het boek.

Dat het niet uit maakte hoeveel stemmen of lezers je had, je was er gewoon blij mee. Ik denk dat dit wel echt een dingetje is. Als mensen niet veel lezers krijgen verwijderen ze hun boek en dat vind ik best wel raar. Ik bedoel het is toch wat JIJ wil schrijven? Ik bedoel ik heb ook niet veel lezers op dit boek, maar ik vind het gewoon leuk om dit soort dingen te schrijven.

-/-

Er zijn er vast nog heel wat meer te bedenken, maar mijn brein werkt gewoon eenmaal niet zo mee vandaag.

Nou wil ik trouwens niet zeggen dat het 'oude' wattpad een en al regenboog en zonneschijn was en dat alles beter was wat nee, dat was het heus niet. Het wattpad hoe het nu is heeft namelijk ook echt goede dingen, maar ik denk dat ik gewoon de banden die ik toen had met mensen heel erg mis.

Anyways,
Bedankt voor het lezen :)

Love you ❤️

Ps. Ik heb echt honger, maar mijn moeder heeft de keuken gedweild en de vloer is nog nat.

MuilpeerWhere stories live. Discover now