Filet Americain

32 6 11
                                    

Deze titel heeft niks met het hoofdstuk te maken, maar ik vind een broodje met filet americain (+ uitjes ofc) nou eenmaal heel lekker.

Nee we gaan het hebben over achtbanen. Nou ja 'we', ik ga het hebben over achtbanen.

Ik hou van achtbanen. Als ik in een pretpark ben, ga ik in elke achtbaan. Allemaal. En als ik in een pretpark ben, ben ik ook echt zo blij als een klein meisje met een lolly. Oke dat klinkt misschien verkeerd, of dat ligt aan mijn dirty mind. (Ik kan er niks aan doen, al die oversekste mensen in mijn buurt, ze steken me aan..).

Anyway, ik ben dan gewoon heel blij. En als ik blij ben, heb ik echte de grootste pretbek ooit, zing ik elk kerstliedje dat ik ken en dans ik als een halve gare. Serieus, pretparken maken me gewoon zo blij. En dan vind ik het helemaal niet erg dat ik daarvoor lang in de trein moet zitten.

Maar omdat ik altijd zo blij ben, zijn de foto's die in de achtbanen worden gemaakt, schrikwekkend. Daarop lijk ik net een aap op xtc, geen grapje. Mijn ogen wijd open, mijn armen hangen altijd in iemand anders gezicht en mijn mond staat in de vorm van de grootste lach ooit. En bij sommige achtbanen hebben ze dan van die filmpjes, ooh die zijn pas erg. Als de achtbaan dan omhoog gaat zie je mij echt zo over de rand kijken en zo'n big smile op mijn gezicht en dan klap ik heel spastisch in mijn handen. En dan sla ik de persoon naast me van; hier gaan we. En met slaan bedoel ik meerdere malen, want dat doe ik als ik enthousiast ben. Dan praat ik ook vaak met consumptie, maar laten we het daar maar niet over hebben..

En dan na de tijd dan zie ik de foto's en filmpjes en dan denk ik; ben ik dat? En dan sta ik een halfuur naar die foto te lachen, omdat ik gewoon een heel triest persoon ben.

Dat was het wel weer, bedankt voor het luisteren naar mijn bullshit, dat waardeer ik.

Groetjes thuis 😄

I love you ❤️❤️

MuilpeerWhere stories live. Discover now