Getagd

11 1 12
                                    

Hallooo ben ik weer!
Het is alweer een tijdje geleden dat ik hierin iets geplaatst heb, maar ik ben laatst getagd door MevrouwDeAardappel voor iets met feitjes en ik dacht laat ik dat maar eens gaan doen.

De regels zijn als volgt:

1. Schrijf 5 dingen over jezelf.
2. Je mag ze niet in de comments zetten.
3. De regels moet in het hoofdstuk staan.
4. Probeer het niet te negeren
5. Het moet binnen een week gedaan zijn.
6. Tag 15 mensen

Nou ben ik niet zo van de regeltjes en vind ik dat de meeste regels er zijn om te breken, dus ik ga geen mensen taggen en volgens mij is het ook niet binnen een week. #rebels

Meestal negeer ik dit soort dingen ook omdat ik het gewoon super druk heb, maar vandaag verveelde ik me, dus here it is!

Feitje número uno
Op de basisschool heb ik lessen Spaans gevolgd (vandaar dat ik ook even in het Spaans ga tellen). Het was zeg maar voor kinderen uit de "plus" groep en aangezien ik hoogbegaafd *kuch* ben, vonden ze dat ik dit ook wel mocht doen. Ik snap alleen niet waarom ze mij slim genoeg vonden, ik heb namelijk nog steeds moeite met het spellen van het woord 'roze' en als je me vraagt wat 4 in het kwadraat is zeg ik 8.

Feitje número dos
Ik typ per ongeluk elke keer geitje in plaats van feitje. Maar feitje nummer twee is:

Ik zit op voetbal, maar ik heb nog nooit een bal vaker kunnen hooghouden dan 5x, terwijl iedereen uit mijn team makkelijk de 20 of 30 haalt.

Feitje número tres
Heel veel mensen denken dat mijn naam Lisanne is, maar het is gewoon Lisan. Lisan is geen afkorting, maar gewoon een naam. Het is geen Lisanne, Lysane, Lizan, Lisa, Rosan(Idk waar deze vandaan komt) echt ik heb al van alles gehoord.

Het is gewoon Lisan.

Geitje número quatro
Ik laat altijd een bodempje drinken in mijn glas/flesje zitten en eet nooit het laatste koekje, broodje, chipje etc. Ik weet niet waarom maar dat kan ik gewoon niet.

Feitje número cinco
Ik ben ontzettend verslaafd aan series. The Vampire Diaries, Teen Wolf, Once Upon A Time (ben nog niet begonnen aan het laatste seizoen), Pretty Little Liars, Arrow, Prison Break, Riverdale, The Originals en ik wil ook nog beginnen aan The 100. Want ja, ik heb ook niks beters te doen om half 11 's avonds dan het kijken van een heel seizoen aan afleveringen.

Ik heb ze nog niet allemaal af dus niet zeggen wat er gebeurd aub, dat zou ik echt niet aan kunnen.

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

Dit was het alweer. 5 feitjes over mij. Het zijn misschien niet de feitjes die er het meest toe doen, maar dat maakt niet uit. Zoals ik in het begin zei ga ik geen mensen taggen, maar als je dit graag wil doen moet je het gewoon doen, ondanks dat ik je niet tag. Want je moet gewoon lekker doen waar je zin in hebt.

Love you all ❤️

Adiós amigos!

MuilpeerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu