hairstruggles :(

51 9 22
                                    

Aangezien MevrouwDeAardappel vind dat mijn haar mooier is dan dat van haar en aangezien ik vind van niet (dit is nou al de weet-ik-veel hoeveelste keer), ga ik hier eens even mijn hairstruggles neerzetten. Geloof me Amber, je wil echt liever je eigen haar houden.

~ Mijn haar gaat ontzettend snel dood en je ziet het ook heel erg. Ik kan het ook gewoon niet lang laten groeien omdat het zo snel dood gaat. Ik kan er dus echt niet tegen, bah.

~ Mijn haar krult, maar niet zoals bij een normaal persoon. Mijn haar moet gewoon weer apart zijn. Als ik namelijk ga douchen en ik laat het gewoon opdrogen, dan is het altijd weer een verrassing hoe het eruit komt te zien. Wat er vaak gebeurt is dat het gewoon golft en dat er dan op een aantal plekken van deze verlepte krullen inzitten. En dat ziet er zo raar uit. Alsof ik één plukje in mijn haar gekruld heb en de rest niet.

~ Mijn haar pluist zo erg, niet normaal gewoon. Al helemaal als het al maar een beetje vochtig is, dan is mijn haar aan het eind van de dag net zoals dat van iemand die van die super kleine krulletjes heeft, maar het heeft geborsteld. Wat er dus ongeveer zo uitziet:

~ Mijn haar is een ontzettend twijfelgeval als het gaat om borstelen, omdat een deel van mijn haar krult en een deel niet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~ Mijn haar is een ontzettend twijfelgeval als het gaat om borstelen, omdat een deel van mijn haar krult en een deel niet. Als ik het niet borstel, ziet het er heel onverzorgd uit, maar als ik het wel borstel is het vet pluizig.

~ Mijn haar voelt aan als stro. Ik heb serieus al dertig duizend middeltjes geprobeerd om ervoor te zorgen dat mijn haar glad en zacht gaat aanvoelen, maar dat is gewoon niet mogelijk.

~ Het is zoooo dik. Ik heb één elastiekje dat goed zit en als ik die kwijtraak of als die knapt ga ik echt dood. Ben ik de enige die één elastiekje heeft die precies goed is en dat deze echt heilig is? Naast dat is het dus ook super warm in de zomer. En omdat het zo dik is, kan ik nooit van die leuke vlechten in mijn haar doen omdat dat er dan totaal niet uitziet.

~ Ik krijg altijd super veel en super snel klitten. Als ik bijvoorbeeld ga voetballen, dan is mijn haar een grote bol van klitten. Dan krijg ik meestal ook amper dat elastiekje uit mijn haar en als ik het er dan eindelijk uit, is ook direct drie kwart van mijn haar eruit getrokken.

~ Als mijn haar eindelijk eens een beetje redelijk zit, hoef ik maar de badkamer uit te lopen en het is alweer dramatisch.

~ Elke keer als ik bij de kapper komt krijg ik te horen: "Lisan wat heb je toch moeilijk haar." en iedereen loopt altijd te zeggen: "Jezus Lisan, wat pluist je haar erg vandaag." ALSOF IK DAT NIET WEET, OFZO

~ Die kleine babyhaartjes. DIE VRESELIJKE BABYHAARTJES. Ze passen niet in mijn staart, hangen voor mijn gezicht en in mijn nek en kietelen ontzettend.

~ Mijn haarkleur. Ik vind mijn haarkleur niet mooi. Het heeft namelijk ook nog eens de kleur van stro. Straks denken mensen dat ik gewoon stro op m'n kop heb geplakt ofzo, bah.

~ Mensen met krullen of stijl haar moeten blij zijn, want ik zit er precies tussenin en dat is echt vreselijk. Ik heb dan ook weer geen 'beachy waves' ofzo, nee ik ben gewoon weer een geval apart.

~ Het is gewoon lelijk, op een blauwe maandag na.

Dus MevrouwDeAardappel als je mijn haar nu nog wil, snap ik er echt de ballen niet meer van.

Voor de rest heb ik niet zo veel te melden, behalve dat het echt zaad weer is buiten :(

HET IS JUNI.

nou ja, ciaooo

love you guyss x




MuilpeerWhere stories live. Discover now