33; Neigingen..

920 59 4
                                    

Kaj's point of view.
Ik storm de woonkamer binnen. 'Waar is ze?' schreeuw ik tegen haar vader. Hij haalt zijn schouders op. 'Ze hoorde hier al een uur geleden te zijn. Maar zie jij haar? Nee ik ook niet.' bromt hij. Boos kijk ik hem aan. 'Wat heb je met haar gedaan?' vraag ik. 'Ik? Niks. Haha, dat doet ze zelf wel.' zegt hij lachend. Ik kijk naar Cassius. 'Cass, we moeten haar vinden.' zeg ik vlug. Tranen komen omhoog en de gedachten dat Manon er nu misschien al niet meer is dringt tot me door. Angst borrelt omhoog en mijn hart klopt in mijn keel. 'Oh, als jullie haar vinden zeg dan dat ze thuis moet komen.' zegt haar vader. Cassius kijkt hem boos aan. 'Yeah right, suck my dick.' bromt hij en we rennen naar mijn auto.

We rennen de trappen van het station op. 'Manon?!' schreeuw ik. Er staan mensen rond om het spoor verzamelt. Ze kijken ergens naar. Ik duw alle mensen aan de kant. Manon staat midden op het spoor. 'Manon!' schreeuw ik. Ik hoor het geluid van een trein. Zonder er over te twijfelen ren ik door de menigte naar het spoor. Ik spring van het perron op het spoor. Ik trek Manon aan de kant en til haar op het perron. Snel klim ik er op en de trein schiet langs. Iedereen kijkt naar Manon en mij. Ik trek Manon overeind. Ze kijkt me huilend aan. 'Rustig liefje.' sus ik en ik sla mijn armen om haar heen. 'H.. Het s..spijt me.' snikt ze. Ik wrijf over haar rug. 'Het geeft niet baby, ik begrijp het.' antwoord ik. Ik weet wat ze door maakt en dat je er niet makkelijk vanaf komt. 'Cassius, rij jij maar terug.' zeg ik en ik geef hem mijn auto sleutels. Ik ga met Manon achter in zitten.

Ik trek Manon op mijn schoot. Ik sla mijn armen stevig om haar heen om te laten weten dat ik er ben en ik niet weg ga. De jongens staren stil voor hun uit. 'Ik heb een idee.' zegt Dioni. Iedereen kijkt hem aan. 'Volgende week nog een show en dan hebben we vakantie, laten we ergens heen gaan.. Met zijn zessen, naar een warm land. Niks mis met afleiding.' zegt hij. Ik knik. 'Dat is geen slecht idee.' zeg ik. 'Welk land?' vraagt Jai. 'Hmm.. Amerika.' mompelt Cassius. 'Miami, wauw!' roept Samuel. 'Ja Miami! Lekker bij het strand, 's avonds lekker uit eten.. Hmm..' mompelt Dioni. Ik kijk naar Manon. 'Wat vind je er van?' vraag ik. 'Top.' glimlacht ze. 'In een vakantiehuisje?' stelt Cassius voor. Jai knikt. 'Zo eentje bij het strand!' roept hij. Cassius pakt de afstandsbediening en zet de tv aan. 'Kaj van der voort red een meisje.. Maar is vaker met haar gespot.. Heeft dit b-brave bandlid een vriendin?' klinkt een vrouwenstem. Ik kijk naar de tv. Er is een filmpje te zien waar ik Manon net op tijd van het spoor trek. Ik slik even en kijk naar de jongens. 'We kunnen de media beter over jullie vertellen.' zegt Cassius. De andere knikken. Maar wat als ze dan haat gaan sturen op Manon?

Tell me you love me -1 en 2Where stories live. Discover now